Cilt Bakımı Ürünleri Kozmetik ürün tecrübelerim ve sonuç: Hayal kırıklığı..

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

eleo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2008
3
0
herkese merhaba...aranıza katılmamın en önemli nedeni bu konudaki tecrübelerimi sizlerle paylaşmak.34 yaşındayım ve 22 yaşımdan beri bir kozmetik kullanıyorum.özellikle cilt bakımı ve selülitler alanında neredeyse uzmanlaştım.yüzüm ve göz çevrem için lancaster,lancome,elizabeth arden,givenchy,clinic,la roch posay,juvena,vichy ve belki şu anda anımsayamadığım markaları denedim.sonuç?!...hiçbir ürün kullanmayan ya da daha ucuz markaları kullanan yaşıtlarımdan bir nebze bile daha iyi görünmüyorum.

gelelim selülitlere...ne haplar yutmadım,ne tozlar,ne karışımlar içmedim.çok afedersiniz,popoma sürmediğim krem ya da yağ kalmadı.sonuç?!...yakında bacaklarımın arka yüzeyleri için belediyeden ''kat izni'' almam gerekebilir.işte bu yüzden sevgili dostlar -özellikle genç arkadaşlarım-,aşağıdaki tavsiyelerime lütfen kulak verin:

-akne,siyah nokta gibi sorunlarınız için asla kozmetik kullanmayın.bir cilt doktoruna görünüp,sadece onun önerdiği ilaç,jel ya da solüsyonları deneyin.

-kullanacağınız en pahalı nemlendiricinin nivea veya vichy'den farklı olacağını ummayın.organik,bitkisel ürünler tercih edin.evde bitkisel yağlarla hazırlayabileceğiniz doğal krem ve maske reçetelerine internetten kolayca ulaşabilirsiniz.

-selülit için boş yere ilaçlar ya da karışımlar içerek böbreklerinizi yormayın.etkili tek yöntem spor sanırım.''sanırım'' diyorum,çünkü hiç denemedim.

-ve unutmayın ki,genetik yapınız çok önemli.eğer genetik programınızda selülit ve derin kırışıklıklar varsa,onları biraz geciktirmek ya da hafifletmek dışında yapabileceğiniz hiçbir şey yok.ailenizdeki kadınları gözlemleyerek -özellikle anne ve hala- cilt yapınızın hangi tarafa benzediğini belirleyip ona göre önlem almanızda fayda var.:1shok:

Paylaşım için sağol canım.Bu söylediklerin kulagımıza küpe olsun...

evet canım çok dogru seyler söylemissin
23,75 yaşındayım ve bunu 23 yasımda kesfettim cok sukur :Saruboceq:
selulit problemim hic olmadi ama akne siyah nokta ve bilumum cilt sorunlariyla cok cebellestim
aldigim hic bir ürünü 2. ay kullanmayan ben şimdi neredeyse 4 aydır aynı ürünlerle cildimin dilinden konusmayi basardim hihoyyyt
kullandıgım kozmetik ürünler bi ise yaramadigi gibi hic tüy olmayan cildimde az da olsa tüylenmeye sebep oldular kaydirigubbakcemile
bi daha mi?
asla....

pahalı kremlerin işe yaramadığını bende yeni keşfettim.

tabi beslenme ve yaşam şeklide çok önemli...alkol sigara tüketimi mesela...bunlarada dikkat etmek lazım...hee bi de dediğin gibi spor...

bunları yapıyonmu diye sorun yooo.....yapacam inşallah.....

selülit kremlerinin işe yaradığını ben de hiçç sanmıyorum. sporla desteklenirse ancak... selülit ilaçlarını, haplarını beni 1 beden inceltceğini bilsem bile mümkün değil içmem. spordan üşenerek, daha kolay zayıflayayım diye böbreklerime, sağlığıma zarar vercek değilim. asla. yasakkelime
sivilce, siyah nokta sorunum hiç olmadı. ayda 1 regl zamanı 1 2 sivilce çıkar yüzümde, çıkmaya başladığını gördüğüm anda clean&clearın 4saatte geçiren jelinden sürüyorum, o sivilce olduğu gibi kalıyor, kesinlikle büyümüyor. (2 tane çıktığında birine sürmüş, diğerine sürmemiştim, sürdüğüm büyümedi ve diğer güne geçmiş gibiydi, sürmediğimse büyüdü, tamamen geçmesi 1 hafta falan sürdü.) sırnaşık şey
genetik çok önemli faktör, Allahtan annemin yüzü kırışıklık bakımından çok iyi yaşına göre. Şeniz

elizabeth arden, lancome.. vs.. bunlar parfumerilerde buldugumuz bolbol parfum iceren urunler. zaten iyi olmasini beklemem ben,
Uzman olcam ya =)
Cilt ve vücut terapisti olmaya son 6ay kala sunlari søylemek istiyorum.

Krem tekbasina bir ise yaramaz, cildin icin sürdugun kremi sürerken bide sigaraya kozmetik ürününe uykuna strese dikkat etmelisin.

Celilutlerin icin surdugun krem harika bi urun var ønerebilecegim "Matis Ice Cold Slim" Yalniz bu bile sporsuz veyaz güzellik merkezindeki yatipta birsuru para ødedigin makinalar olmadan olmaz.

Ve son olarak: Cilt bakimi urunleri icin cilt uzmanina veya Eleo`nunda dedigi gibi cilt doktoruna gidin, parfumeriden en ünlü taninmis markalari almak bi ise yaramaz,
kutusu ve ismidir guzel olan

Not- Pilar, arkadasinin cildi ne durumda?

ben de 20 yaşımdan bu yana pahalı ama hiçbir işe yaramayan ürünlerden kullandımÇok üzgünüm çoook
sonucun sadece cüzdanıma zarar verdiğini ve daha ucuz yöntemlerden çokça da bir farkının olmadığın anlamam biraz uzun zaman aldı
şu anda 25 yaşındayım ve yaklaşık 3 aydır , cildimi chicco'nun bebe şampuanı ile temizliyor ,
bepantene krem ile nemlendiriyor ve saf gül suyu ile tonikliyorum..
sonuç:cildim adeta bebek cildi gibi tertemiz ve yumuşak ve artık nadiren fondöten kullanıyorum:icecream:

-akne,siyah nokta gibi sorunlarınız için asla kozmetik kullanmayın.bir cilt doktoruna görünüp,sadece onun önerdiği ilaç,jel ya da solüsyonları deneyin.

buna bende katılıyorum bi kaç siyah nokta ve sivilcem vardı bi güzellik uzmanı tarafından kozmetik kullanmaya teşvik edildim.cildimde bi tek düzgün yer kalmayana kadar sivilce çıktı yüzümde.cildiniz azda olsa sivilceliyse kozmetik ve güzellik uzmanlarından uzak durun.harcadığım servette yanıma kar kaldı.

Not- Pilar, arkadasinin cildi ne durumda?

canım ben ona clinique nemlendirici vermiştim, o iyi geldi diyor. öyle araştırmaya falan yanaşmıyor erkek ya :mymeka: boşver diyor bide kendinle uğraşman bitti bana mı geldi sıra falan diyor hatta :mymeka: canım ben birşey okumuştum, kırışıklıkların en büyük nedeni cildin kuru olması, kuru ciltler daha çabuk kırışır diye, doğru mu?

elizabeth arden, lancome.. vs.. bunlar parfumerilerde buldugumuz bolbol parfum iceren urunler. zaten iyi olmasini beklemem ben,

canım evet ya, 1 site var işte, bu ürünlerin içeriğindeki hangi maddeler var ne kadar zararlı falan hepsini görebildiğin. zarar derecesi 1-10 arası. ürünler içindeki maddelere bakıyorum, en zararlı olan şey kattıkları parfüm. madem zararlı koymasınlar ya. ben de koku hastasıyım ama zararlı olup iyi kokmasındansa, hiçç kokmamasını tercih ederim. :dilcikar:

Clinique bende cok severim, ise yaramissa ne guzel =)

Evet dogru okumussun kirisikliklara neden cildin kuru olmasi ama daha buyuk bir neden var kirisikliklara.. o da gunes..gunes korumasi surmeden yazin sokaga bile cikilmaz øzellikle tr de.

kuru ciltliler hatta benim gibi karma ciltliler bile banyo veya yuz yikamadan sonra hemen nemlendiricisini sursun derim ben..

haftada bir bal maskeside fena olmaz =) cok guzel nemlendiriyo bal, birde øzel nem maskesi kullanildimi, zaten fazla bisey yapmaya gerek kalmiyo.

hepiniz çok güzel şeyler yazmışsınız ;ben de ısrarla su derim hayatınızda su tüketimizi artırın sonra kendinizde keyifle sonuçlarını izleyin ama bunu gün içine yayacaksınız arka arka alınan su daha seri vücuttan atılmaktadır
profesyonel ürünlerle bakım da şarttır,sadece eczanelerde satılan dermo-kozmetik ürünler işe yarar belki orda burda satılanlardan fiyat olarak yüksektir bunların ama sonuçları katidir (kozmetik alacagınıza birşeylerden kısın iyisini alın saglıgınızdan esirgemeyin)

annem hayatında hiç güneş kremi sürmemiştir cildi yağlı ve 50 yaşında ve hiç kırışığı yok bide güneş kremlerini hassas ve çok beyazlar kullanmalı ama gerek yoksa kullanmayın bnce özellikle cildiniz yağlıysa çünkü içinde o kadar kimyasal var ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…