kozmetik sarayi

diloshh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
128
4
Kızlar bu siteden alışveriş yapan var mi? Mac ürünleri çok ucuz sipariş etmek istiyorum ama ürünleri orjinal değil galiba

bitkisel ürünler kullanın tavsiye ederimm huncalife özellikle diğerlerine göre hem fiyat hemde kalite olarak çok iyi kendi alışverişinizide kendiniz yapıp daha uygun alabilirsiniz sayfa acmanızda yardımcı olabilirm

siteyi inceledim canım hepsi sahte bence alma onları, sağlığınla oynama

Kızlar bu siteden alışveriş yapan var mi? Mac ürünleri çok ucuz sipariş etmek istiyorum ama ürünleri orjinal değil galiba

MAC ürünlerini sadece MAC mağazalarından, MAC'in resmi sitesinden alın diğer çoğu sahtedir.

Arkadaşlar,
Geçen sene ingiltere den Abercrombie & Fitch den parfüm almıştım..Harika bir kokusu ve kalıcılığı var..ama istanbulda bulamıyorum..nereden alabilirim..

mac türkiye de ve yurt dışında aynı fiyat malesef ucuz yok keşke olsa denemek istediğim bir çok ürünü var çünkü

Merhaba, mac satmıyorlar ama benzer markalar var. avantajkozmetik.com u deneyebilirsin. benim hep alışverişimi yaptığım site. hizmet ve ürünlerinde hiç problem yaşamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…