aimi 5tl parfüm
jessica simpson parfüm fancy kesinlikle orjinal yurtdışından mağazadan aldım ama yaklaşık 4yıllık ve görüldüğü gibi çok çok az kullanıldı 20tl
bioclinic cilt tonu dengeleyici oriflame sadece bezelye tanesi kadar kullanıldı 5tl katalogdan fiyatına bakın lütfen komik bir fiyata veriyorum
bioderma nemlendirici krem içinde az miktarda var 10kullanımlıktan daha fazla vardır diye düşünüyorum 2 tl
bioderma küçük şişe temizleme suyu 5tl
fixgo jöle 2tl 1 kere kullanıldı bezelye kadar anca
oriflame makyaj temizleme çift bazlı 2 tl
olay makyaj temizleme yarısı kadar var 1tl
bioderma büyük boy 20tl
baştaki yüz ferahlatma spreyi 20tl üzeri alışverişte bedava
Eki Görüntüle 1188583 Eki Görüntüle 1188584
hepsi 62 yapıyor toplu alana 55tl olur
pardon ya görünüyomuş zaten.ben de geç açıldı herhalde
tek ürün kaldı bu konumda açılmamış sıfır parfüm
kimsede takaslamak istediği bir parfüm yok mu
yeni konu açabilmek için bu ürünü de satıp kapatmak istiyorum
salvador dali var bende cnm düşünürsen
bu var içeriği şöyle Bu kokunun, gurme canlılığı ve hevesli tazeliğiyle ortaya çıkan neşeli bir kişiliği var. Bu dikkat çeken koku, kadınsallığı ve umutlandırıcı cazibesiyle çevresine parlak bir ışık yayar. Limon kreması, bergamot, nefis Krepsüzet ahenginin meyvemsi karışımı, sarı frezya, çarkıfelek çiçeği, misk otu, kuru sedir ağacı ve beyaz amber.onun kokusu çok ağır bana göre
ben yine meyveli ya da hindistan cevizi mango vanilya tarzı seviyorum aslında bunu da kullanayım diyorum ama çok daha beğendiğim bir koku çıkar belki diye aranıyorum :)
bu var içeriği şöyle Bu kokunun, gurme canlılığı ve hevesli tazeliğiyle ortaya çıkan neşeli bir kişiliği var. Bu dikkat çeken koku, kadınsallığı ve umutlandırıcı cazibesiyle çevresine parlak bir ışık yayar. Limon kreması, bergamot, nefis Krepsüzet ahenginin meyvemsi karışımı, sarı frezya, çarkıfelek çiçeği, misk otu, kuru sedir ağacı ve beyaz amber.
Eki Görüntüle 1205760
birde ck beauty var
kaç ml likler canım bir de ne zaman alınmış ve ne kadar kullanıldılar
çok soru sordum biliyorum ama benim parfüm 1 ay olmadı alalı ve jelatini üstünde hiç sıkılmadı 80 ml
Büyük boy bioderma son fiyatı mı 20
cnm dkny 50 ml salvador 50 ml ck 100 ml hepsi bayramdan 2 gün önce alındı fark bile edilmiyecek kadar az sıkıldı
ben dkny ve ck in kokularını deneyeyim parfümeri de size ona göre dönüş yaparım olur mu?
Eki Görüntüle 1208402 Eki Görüntüle 1208403 Eki Görüntüle 1208404 Eki Görüntüle 1208405 Eki Görüntüle 1208406
burda eklediğim parfümler satılık değil sadece takaslıktır
başka parfümler denemek istediğim için ekledim
hepsi yeni ve orjinal
kırmızıyla işaretlediğim yerler kalan miktarı gösteriyor hepsi nerdeyse 2-3 kere sıkıldı
sadece ck biraz daha fazla kullanıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?