• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kozmetik ile ilgili blog yazarı arıyoruz

ikidilim

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2013
4
0
6
34
İstanbul
Merhaba, kozmetik alanında faaliyet gösteren e-ticaret sitemizin blogu için hergün 500 kelimelik blog yazısı yazacak takım arkadaşları arıyoruz.

Bizim için önemli olan bir kaç kriter var;
- Türkçe imla kurallarına dikkat etmeli.
- Sektör modasını takip etmeli.
- Aşırı kurumsal bir dilin haricinde, samimi ama bir o kadar da bir markayı temsil edebilecek metin yazarı. :1:

Sektörümüz tamamen, kişisel bakım, makyaj ve takı üzerinedir. Yazı başına bütçe verilecektir.

İlgili arkadaşlarımın pm göndermesini rica ederim.

Sorularınız olursa yanıtlamaktan keyif duyarım.

Şimdiden teşekkürler,

Sevgiler,:nazar:

Son düzenleme:
Merhaba . Ben ilanınızla ilgileniyorum. Aslında özelden mesaj yazmak istedim ama özel mesaj hakkım yokmuş. İşin detayları ile ilgili biraz daha bilgi almak istiyorum. Eğer mail adresinizi verirseniz oradan sizinle iletişime geçmek istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba, kozmetik alanında faaliyet gösteren e-ticaret sitemizin blogu için hergün 500 kelimelik blog yazısı yazacak takım arkadaşları arıyoruz.

Bizim için önemli olan bir kaç kriter var;
- Türkçe imla kurallarına dikkat etmeli.
- Sektör modasını takip etmeli.
- Aşırı kurumsal bir dilin haricinde, samimi ama bir o kadar da bir markayı temsil edebilecek metin yazarı. :1:

Sektörümüz tamamen, kişisel bakım, makyaj ve takı üzerinedir. Yazı başına bütçe verilecektir.

İlgili arkadaşlarımın pm göndermesini rica ederim.

Sorularınız olursa yanıtlamaktan keyif duyarım.

Şimdiden teşekkürler,

Sevgiler,:nazar:

Size özel mesaj yolladım.

Back