onlarda ebaydan alıyo olabilir, orda abartı ucuz bazı ürünler, hatalı ya da kutusuz olabilirler ama orjinal olmama riskide var
geçen sene lancome pudra almıştım gittigidiyordan, bayıldım ama ya, sahte olma riskini göze aldım ama orjinal çıktı
canım orjinal olmasa o kadar kolay orjinal diyerek satmazlar heralde. ambalajı sorunlu olabilir, tester olabilir veya ebay'den alıyor olabilirler.
benim bir arkadaşım bana öyle parfüm satan bir yer söylemişti. orjinal olduğuna kesinlikle emin olduğumuz parfümlerin hepsi 50şer tl makismum 70 tl... ben de bütün parfümlerimi oradan alıyorum valla
Chess ebay ne oluyor canım:26:
Geçen gün boynerden bir kaç tane makyaj ürünü aldım dünyanın parası tuttu. Bir aydır gitti gidiyor.com sitesindeki kozmetik ürünlere bakıyorum aldığım ürünlerin aynısı yarı fiyatına satılıyor ama ben cesaret edip sipariş veremedim gittim kendi mağazasından iki katından daha fazla para ödeyip aldım. Şunu anlayamadım ürünlerin açıklamasında yüzde yüz orjinal ürün diyor ama neden bu kadar düşük fiyatlarda satıyorlar?.
Canım ebay ggnin maerika versiyonu zaten ggden ordan yola çıktı ama ebay tüm dünyaya nerdeyse satış yapıyor hatta ggnin %1 sanırım onların ben ggden çok şey alıp sattım orjinal bindebir çıkar hiç dert etme git yerinden al için rahat etsin kozmetik bi de kimyasal şakaya gelmez
canım orjinal değiller mi diyorsun yani? Hadi yaa, ben de almayayım bari, gerçi hiç kozmetik almadım şimdiye kadar gg'den; ama alabilirdim sanırım
yani canım bindebir çıkar riske değer mi şimdi bişiler derdim ama kendimi ihbar etmiş olurum boşver =))
yurt disindan getirtiyolardir ondan daha ucuzdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?