• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kozmetik alışverişi hakkında

Dranas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2010
3.248
4
0
Ankara
Geçen gün boynerden bir kaç tane makyaj ürünü aldım dünyanın parası tuttu. Bir aydır gitti gidiyor.com sitesindeki kozmetik ürünlere bakıyorum aldığım ürünlerin aynısı yarı fiyatına satılıyor ama ben cesaret edip sipariş veremedim gittim kendi mağazasından iki katından daha fazla para ödeyip aldım. Şunu anlayamadım ürünlerin açıklamasında yüzde yüz orjinal ürün diyor ama neden bu kadar düşük fiyatlarda satıyorlar?.

onlarda ebaydan alıyo olabilir, orda abartı ucuz bazı ürünler, hatalı ya da kutusuz olabilirler ama orjinal olmama riskide var
geçen sene lancome pudra almıştım gittigidiyordan, bayıldım ama ya, sahte olma riskini göze aldım ama orjinal çıktı

onlarda ebaydan alıyo olabilir, orda abartı ucuz bazı ürünler, hatalı ya da kutusuz olabilirler ama orjinal olmama riskide var
geçen sene lancome pudra almıştım gittigidiyordan, bayıldım ama ya, sahte olma riskini göze aldım ama orjinal çıktı

Anladım canım mesela max factor allık aldım 50 tl bu sitede 19 tl bir de yüzde yüz orjinal yazıyor ve hepsi resimlerde ambalajlı

canım orjinal olmasa o kadar kolay orjinal diyerek satmazlar heralde. ambalajı sorunlu olabilir, tester olabilir veya ebay'den alıyor olabilirler.
benim bir arkadaşım bana öyle parfüm satan bir yer söylemişti. orjinal olduğuna kesinlikle emin olduğumuz parfümlerin hepsi 50şer tl makismum 70 tl... ben de bütün parfümlerimi oradan alıyorum valla

canım orjinal olmasa o kadar kolay orjinal diyerek satmazlar heralde. ambalajı sorunlu olabilir, tester olabilir veya ebay'den alıyor olabilirler.
benim bir arkadaşım bana öyle parfüm satan bir yer söylemişti. orjinal olduğuna kesinlikle emin olduğumuz parfümlerin hepsi 50şer tl makismum 70 tl... ben de bütün parfümlerimi oradan alıyorum valla

Canım ebay ne cidden ilk defa duyuyorum.

ebay bizim gittigidiyor'un Amerikan versiyonu.Daha doğrusu konseptin asıl sahibi diyelim.
Dünyanın heryerinden alıcı ve satıcılar orada buluşuyor.Ticari üyeler de var,ferdi satış yapanlar da var.

Canım ebay ggnin maerika versiyonu zaten ggden ordan yola çıktı ama ebay tüm dünyaya nerdeyse satış yapıyor hatta ggnin %1 sanırım onların ben ggden çok şey alıp sattım orjinal bindebir çıkar hiç dert etme git yerinden al için rahat etsin kozmetik bi de kimyasal şakaya gelmez

Geçen gün boynerden bir kaç tane makyaj ürünü aldım dünyanın parası tuttu. Bir aydır gitti gidiyor.com sitesindeki kozmetik ürünlere bakıyorum aldığım ürünlerin aynısı yarı fiyatına satılıyor ama ben cesaret edip sipariş veremedim gittim kendi mağazasından iki katından daha fazla para ödeyip aldım. Şunu anlayamadım ürünlerin açıklamasında yüzde yüz orjinal ürün diyor ama neden bu kadar düşük fiyatlarda satıyorlar?.

cnm gittigidiyor pek orjinal ürün satmıyor..hani güvenmek çok zor desen markafoni veya trendyol orda orjinal ürünler var..malesef güzel ve kaliteli ürün istiyosan paraya kıymak gerekiyor:82:

Canım ebay ggnin maerika versiyonu zaten ggden ordan yola çıktı ama ebay tüm dünyaya nerdeyse satış yapıyor hatta ggnin %1 sanırım onların ben ggden çok şey alıp sattım orjinal bindebir çıkar hiç dert etme git yerinden al için rahat etsin kozmetik bi de kimyasal şakaya gelmez

canım orjinal değiller mi diyorsun yani? hadi yaa, ben de almayayım bari, gerçi hiç kozmetik almadım şimdiye kadar gg'den; ama alabilirdim sanırım :(

canım orjinal değiller mi diyorsun yani? Hadi yaa, ben de almayayım bari, gerçi hiç kozmetik almadım şimdiye kadar gg'den; ama alabilirdim sanırım :(

yani canım bindebir çıkar riske değer mi şimdi bişiler derdim ama kendimi ihbar etmiş olurum boşver =))

bende farklı bir siteden güneş kremi,yüz yıkama köüğü ve tonik aldım..ürünü sipariş vermemle gelmesi 1 gün sürdü ve dışarıdaki fiyata göre çok çok ucuzdu..insan çekiniyor ama o fiyata före riski alıp alınabilir..sonuçta maliyeti düşük oluyor..özellikle boyner tarzı yerlerde kozmetik ürünleri daha da pahalı..

hepsi orijinal ya da değil demek doğru değil ki. dünya kadar satıcı var orada. ucuz orijinal de alabilirsiniz, pahalıya taklit de... satıcıya göre değişir. göze alabiliyorsanız denemek lazım.

gitti gidiyordaki çoğu ürün sahte canım örneğin mac ürünleri aşağı yukarı türkiyede de yurtdışındaki fiyatlarıyla satılıyor yani sahte değilse yurtdışı fiyatlarından daha ucuza nasıl satabilirler yoksa...pahalı da olsa ben ykm boyner sevilden alıyorum en azından sahte olmadığına eminim

istanbul pazarlar bilindik markaların taklitleriyle dolu.özellikle mac,chanel,mf...bazen ürün görüntüsü aynı etiket farklı oluyor.bunları göz önüne alın derim.orjinal ürünlerde var mesela ben gg de amerikalı bir satıcıda elf marka ürünler ve bir başkasından pupa makyaj kiti almıştım.orjinallerdi ama parfüm alldım sahte çıktı.satıcıyı ii incelemek gerek.

Sahte ürünler de var farkettim ama bazı satıcılar var ürünler ambalajına kadar bire bir aynı ürün de resimden orjinal gibi duruyor zaten sahte ürün satanlar orjinal diye yazmamış ama ürünleri bire bir aynı olanlar yüzde yüz orjinal iade alınır falan yazıyor. Bir tane satıcı vardı özelden mesajlaştık estee lauder marka makyaj seti var mı diye sordum sipariş üzerine yurt dışından getirebileceğini söyledi resimlerde ürün o kadar orjinal duruyor ki insanın kafası karışıyor. Dediğiniz gibi satıcıyı iyi incelemek gerekir aslında kendine iyi bir satıcı bulacaksın devamlı ondan alacaksın. Bu dediğim satıcılardan bir tane ufak bir ürün alıp bakacağım.

Back