Eski oriflameci oldugumdan elimde kullanmadigim bir ton bitkisel kozmetik urunleri parfumler sampuanlar kremler rujlar rimeller kalemler farlar fondotenler kapaticiar vs'ler var arkadaslar, almanyadan alip da hic giymedigim ya da az giydigim kiyafetlerim var. Cok tatli uygun fiyatli cantalarim var. Eski topigim kapandigindan cezami alip tekrar geldim daha dikkatli davranacagim ^_^
Bastan soyliyim, takas asla dusunmuyorum ogrenci oldugum icin nakite ihtiyacim oluyor takasin bi anlami olmuyo acikcasi benim icin
50tl uzerine ucretsiz kargo gonderiyorum ve de bilginize.
Ihtiyaciniz olan hersey icin bir mesaj kadar uzaginizdayim, opuyorum ^_^
Size durumu anlatamıyoruz sanırım, oysa çokta açık, anlaşılır yazarım.
İster eski ister yeni oriflame satıcısı olun, elinizde olan sıfır kozmetik ürünlerini satamazsınız.
Kaç topiğinizi kapattık, kaç ceza verildi, en son kapattığımız konunuzda sattığınız sıfır parfümleri yine koymuşsunuz. http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=711831&page=17
Meerhaba bebekleriiim ^_^ elimde bir ton oriflame urunu var hic acilmamis kutularinda parfum olsun kozmetik olsun sampuanlar dus jelleri sabunlar temizleme jelleri kalemler harika rimeller rujlar muthis kapaticilar fondotenler alliklar farlar akliniza ne gelirse. Ihtiyaciniz olan seyleri belirtin toplu alimlarda birkac kucuk indirim yapabilirim. Ve ve ve 50tl uzerine KARGO BENDEEN =)
Hepsi gordugunuz gibi sifirdir hic kullanilmadilar.
Rujlarin tane olarak piyasa fiyati 28.90. Kapaticinin 22.90. Rimelin ise 16.90dir. Ben ucunu de rujlardan bir tane olmak kosuluyla tabii 20 liraya satiyorum, ozel mesajla ulasin hizli tukeniyolar bilginize =)