Koza'nın Sağlıklı Yaşam ve Fit Bir Bedene Ulaşma Yolculuğu ;))))

koza16

'sadece eksikliklerimizde eşitiz'
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2015
6.636
15.363
Herkese merhabalar Ben Bilge, 16 yaşındayım. Geçen yıl bugün (18 Ocak 2015) telefonuma kaydetmişim tamı tamınaaa 69.20 düm 15 yaşında, 1.70 boyunda bu kilodaydım. Önlem almazsam daha da artıcağını biliyodum. Ama hazirana kadar sadece kahvaltılarımı düzene sokarak ve tatlıyı biraz azaltarak diyet veya spor yapmadan haziranda 64 e düştüm. Daha sonra canım takımım 7.takımımın destekleriyle eylül ayına kadar 58.7 düştüm. Ama koruyamadım bir türlü ve artık son sefer olmasını istiyorum tekrardan başlıyorum Çok sıkı ağır bir diyet yapmıycam, asıl amacım diyet yapmaktan ziyade spor ve sağlıklı yaşamı benimseyebilmek Kaçamaklarım olsa bile porsiyon kontrolünü sağlayarak yoluma devam edebilmek Evet bu diyet serüvenimin bir özetiydi. Bundan sonra burada paylaşımlarımla olucam Yanıma katılıp, arkadaşlık etmek isteyen herkesi beklerim

*** Tartı günüm CUMA
HEDEF : 55
--• 16 Ocak - 63.1

Son düzenleme:
sen spor ve sağlıklı beslenerek, hedefine ulaşacaksın kozacım, kolay gelsin

Bugün okula gitmedim o yüzden uyandığımda saat 13.00 düü

Kahvaltı + Öğle (13.30)
1 su bardağı süt
• 2 yumurtayla omlet
• 2 küçük dilim ekmek
• Beyaz Peynir
• 3 siyah zeytin

Günlüğümü çok boşladım ya Diyet de yapamıyorum tam çünkü çok yoğunum bu aralar Ama cıs yapsam da yazıcam artık böylece kendimi daha iyi kontrol edicem umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…