Koza ipinin yapılışı..

Daxgx Çiçexgxim

hayat gezince güzel::
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2007
5.050
4
54
hanımlar sizde kendiniz koza ipinizi hazırlaya bilirsiniz.
Bakın ben yaptım..nasılmı.
kalın orlan iple sıfır no tığ..
15 zincir çekin..liflerden bilgiğiniz gibi fıstıklar yapın. ve bu fıstıkları 5 defa doldurun. bu şekilde devam edin. ortaya çıkan güzellk işte bu.
bu şekilde istediğiniz modeldeki atkıları ve şalları hazırlaya bilirsiniz.aşağıda netden aldığım bir model örneğinidi görebilirsiniz..

a.sÇok sabır ve emek isterCADIARZUeski ben olsaydım yapardım ama şimdi pek sabrım
kalmamış :1shok:

Yaz geliyor diye koza iplerin fiyatı oldukça düştü böyle koza ip yapmakla uğraşmaya değmez:)Emeğine sağlık.

koza ip deilde sakallı ip nasıl yapılıor onu biliomusun yada onların fiyatları duşumuşmudur yaa bana onlardan lazım yolluk öreceğimde :))

koza ip deilde sakallı ip nasıl yapılıor onu biliomusun yada onların fiyatları duşumuşmudur yaa bana onlardan lazım yolluk öreceğimde :))

aycaaaaaaaaaaa,sakallı ipin nasıl yapıldığını bilmiyorum ,ama genellikle yaz geldimi ip fiyatları düşer..yerimsenibenşimdi alıp kışın örmek lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…