Koza ipinden perdem nasıl?

Cnm eline sağlık gerçekten çok şık olmuş, ama temizlemesini nasıl yapıcaksın, dolaşmazmı

yorumlar için teşekürler temizlemesini 3 noktadan bağlayıp bır tülün içine sarıpta yapıyorum

arkadaşım süper olmuş valla çok begendim benim eltime annesi şal örmüş bu ipten güzel durmuş benimde aklıma klozet takımı örmek geldi nasıl olur acaba güzel olur diye tahmin ediyorum ama sizede bi sorayım.

beğenmene sevındım canım.klozet takımıda çok değişik olur iyi fikir.yapabılırsın.

mükemmel olmuşda nasıl yıkayacaksın merak ettim canım..çünkü benim atkım vardı yıkadım sonuç vahim...

Çok gÜzel olmuŞ,ellerıne saĞlık.bayıldım valla.pekı ıÇerısı gÖzÜkmÜyomu bundan?araları Çok aÇaık gıbı geldıde bana

yorumlar için teşekkürler kızlar araları biraz açık ama içerisi gözükmüyor.
2 defadır yıkıyorum hala ılk gunku gıbı perdeyı 3 yerınden bağlayıp çarşafın içine sarıyorum, çarşafıda 2 yerınden bağlayıp tül programında yıkıyorum.

ya canım bend eyapmak istiyorum bunun üst kısmını
çekebilirmisin ona göre yapcamd abekliyorum canımvereliniortak

ya canım bend eyapmak istiyorum bunun üst kısmını
çekebilirmisin ona göre yapcamd abekliyorum canımvereliniortak

üst kısmında ipleri teker teker bağladım ponponlarını tam deliklere getirdim güzel dursun dıye.resmiçektim umarım anlarsınız.aralarda 1 kutu boş bıraktım 2 pembe,2 beyaz ip gitti.1.50 ye 1.84..umarım yardımcı olabilmişimdir.

kolay gelsın

Ne maharetli hanımlar var,tebrik ederim canı gönülden.
Ben bu konularda özürlü biri olarak imrenerek bakıyorum yapılan el işlerine
:1shok:

fermuarlı yastık kılıfına koyup makinaya tıp yıkıyorsunuz.sonrada perdeyi asıp parmaklarınızla yıkıyorsunuz.çok basit.fazla dolaşmıyolar zaten.kalın oldukları için

Back
X