koyun beşiğe sallayın :):):):)

nazendeim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2010
82
1
46
Kocaeli
kızlar yaklaşık 1 aydır kayınvalidemdeydim..hastaydı ve eltimle birlikte orda kalıp ona yardımcı olmaya çalıştık..Ve bu esnada bir olmanın zorluğunu çok ii anladım..
En basiti çocuğunuzu uyutma emzirme yetiştirmeniz bile farklılaşıyor..yani bunlara siz karar veremiyorsunuz..
en komiğini söyliyim benim bebeğim zaten huysuz bir çocuk sürekli mızmız sürekli ağlar..
bebeğim uyumuş hemde 3-4 saat kadar ii bir süre uyumuş yani uykusunu almış dimi..
neyse uyandı en sonun atıyorum 5-10 dk sonra ağlamaya başladı yaa..kayınvalidemin yorumu:
-o çocuk yoruldu küçük daha o..onu "koyun beşiğe sallayın,uyusun" :):)
tabii büyklere karşı gelemiyorum koyuyorum beşiğe sallıyorum ee sallanınca çocuk napsın uyuyor
bu sefer geceleri sorunsuz uyuyan bebeişim 3 gün uyutmadı bizi eşimle nöbetleşe baktık..
3 günün sonunda artık eşim "gece uyutmuyor bizi..gündüzleri çok uyutmayın oğlumu" dedi de ondan sonra biraz kurtulduk yoksa koyup sallıcaktık akşama kadar :):):)

Ben de dogumumdan bır hafta sonra kayınvalıdemın yanına ındım zaten aynı apartmandaydık.Dayımın esı olunce kendı annem donmek zorunda kaldı memlekete.
Kayınvalıdem saolsun,cok yardmcı ama bazen sınırım bozuluyor.Bılıyorum bılgısızım bu konuda ama laf edınce gucume gıdıyor.Bbegımız uyanmıs oluyor,babasıyla sevıyoruz.acıktı o babası dıyorum neyse sevıyoruz 2-3 dk gecıyor,"emzırsene hadı" dıye bırden soyluyor.Bız esımle susuyoruz.Altını aldım o aksam da belınden ayagına kadar sıcmıs kızım."Ben sana dedım altını gevsek bırakıyosun" dedı.Iyı de cocuk zaten o aksam ıshaldı,sıkı baglayıp baglamadıgımla ne alakası var."anne hadı ben bol bagladım belıne kadar sıctı e ayagına kadar da ben mı sıcırttım cocugu" dedım sustu.Dun yıne sıctı.E bu gene gevsek olmus be kızım dedı.Ben de "e anne sen aldın altını en son" dedım. ıkımız de gulmeye basladık. Kayınvalıdemın annesı de ıkı haftadır burda.Ne zaman aglsa ben de uyuyo olsam bebegı sallıyor.Anane sallama benı uayndır dıyorum yıne de sallıyor.artık tetıkte uyuyorum.ona mahal vermeden kendım bakıyım dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…