- 15 Ekim 2024
- 96
- 15
- 27
-
- Konu Sahibi hobicianne
Bence en az 10 gün sonra gidersen keseyi görebilirsinKızlar cuma günü 18.5 değerim ben ne zaman gidersem bebeği ve keseyi görürüm kalp atışı falan
Kalp atışını ne zaman sizceBence en az 10 gün sonra gidersen keseyi görebilirsin
Kalp atışıda keseden en az 1 hafta sonra çünkü benim öyle olduKalp atışını ne zaman sizce
Ama değerin biraz düşük gibi doktora hiç gittinmiKalp atışını ne zaman sizce
Ben 15 gün sonraya randevu aldım duyulur mu acaba tam 6 hafta bitmiş olcakKalp atışıda keseden en az 1 hafta sonra çünkü benim öyle oldu
Adetime daha var diye düşük testlerde koyulaşma varAma değerin biraz düşük gibi doktora hiç gittinmi
Yani ben 7 hafta 4 günlük falanken kalp atışını duydumBen 15 gün sonraya randevu aldım duyulur mu acaba tam 6 hafta bitmiş olcak
Ben de perşembe verdim 18 çıktı her gün deniyorum idrar testi yarın gel dedi doktor baktırcam tekrarKızlar cuma günü 18.5 değerim ben ne zaman gidersem bebeği ve keseyi görürüm kalp atışı falan
Değerin 18 bunu sürekli iki katının artışini takip et mesela takvimde de hesaplayabilirsin bu şekilde işte 18’den hesapla iki gün artışla 3000’e gelene kadar o şekilde anlayabilirsin hangi gün gitmen gerektiğini mesela on gün sonra 3000’e geliyor o zaman kese görünür o şekilde hesapla ama çok rahat bir haftayı geçmesi lazım şimdi kafa hesabı yapamadım ama sen iki günde bir mutlaka kan tahlilini ihmal etme gebelik testini de takılma boş ver artık kanda çıkmış önemli olan kan benim değerim 30’da bile o kadar çok belirgin değildi takılma ona hayırlı olsunKızlar cuma günü 18.5 değerim ben ne zaman gidersem bebeği ve keseyi görürüm kalp atışı falan
Senin ki benden daha büyükBen de perşembe verdim 18 çıktı her gün deniyorum idrar testi yarın gel dedi doktor baktırcam tekrar Eki Görüntüle 3513601