• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama koyukestaneden kahve tonlarına yada kumrala nasıl dönebilirim

elif445

anne
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2007
4.654
6
116
Kütahya
arkadaşlar saçlarım koyu kestane ama ben hoş bir kumral yada kahve tonu istiyorum ama içerisinde kızıllık olmayacak ve tutmazsa diye korkuyorum boya??hangi boya ve rengi tercihetmeliyim..

$imagesCA8QGGE2.jpg bu resimde ki kahve tonlarında olmasını istiyorum kızllık ve siyahlık olmasını istemiyorum...

canım benimde koyu kestaneydi, aynen senin gibi kızıllıklardan sıkılmıştım değiştirmek istiyodum,
kuaföre gittim kahve tonları olsun ama açıcı kullanmayın dedim.
onlarda düz boyayla boyadılar ama sonuçtan memnun kalmadım diplerle uçlar aynı renk olmadı sonra tekrardan evde kendim koyu kahveye boyadım ve siyaha yakın bir renk oldu,bana yakıştığı için memnunum en azından kızıllıklardan kurtuldum.

sana tavsiyem kuaföre gitmen,istediğin rengi evde yakalayamazsın,
kuaföre gidiceksende araştırıp güvenebileceğin bi yere gitmelisin ve saçlarının tonunu açıp ondan sonra istediğin rengi yaparlar.

canım yakınımdaki kuaföre gittim daha önclerde beceremedi tek renkti üstelik röfle yaptırdım turunculularla doldu bu yüzden evde yapmaya kararverdim en aızndan belki olur diye tonla para vermektense :((((
canım benimde koyu kestaneydi, aynen senin gibi kızıllıklardan sıkılmıştım değiştirmek istiyodum,
kuaföre gittim kahve tonları olsun ama açıcı kullanmayın dedim.
onlarda düz boyayla boyadılar ama sonuçtan memnun kalmadım diplerle uçlar aynı renk olmadı sonra tekrardan evde kendim koyu kahveye boyadım ve siyaha yakın bir renk oldu,bana yakıştığı için memnunum en azından kızıllıklardan kurtuldum.

sana tavsiyem kuaföre gitmen,istediğin rengi evde yakalayamazsın,
kuaföre gidiceksende araştırıp güvenebileceğin bi yere gitmelisin ve saçlarının tonunu açıp ondan sonra istediğin rengi yaparlar.

canım yakınımdaki kuaföre gittim daha önclerde beceremedi tek renkti üstelik röfle yaptırdım turunculularla doldu bu yüzden evde yapmaya kararverdim en aızndan belki olur diye tonla para vermektense :((((

turunculuklar varsa eyvah diyorum:) benim bildiğim tek yöntem koyu renge boyayıp kurtulmak ama sen kumrala dönmek istiyosun.
umarım kuaför olan arkadaşlar konunu okur ve sana daha profesyonel açıklamalarda bulunurlar tatlım.
daha önceki konulara bak belki sana yardımcı olacak öneriler vardır.

şuan yok canım hiç boya felan yok sadece kendi rengim koyu kestane....
turunculuklar varsa eyvah diyorum:) benim bildiğim tek yöntem koyu renge boyayıp kurtulmak ama sen kumrala dönmek istiyosun.
umarım kuaför olan arkadaşlar konunu okur ve sana daha profesyonel açıklamalarda bulunurlar tatlım.
daha önceki konulara bak belki sana yardımcı olacak öneriler vardır.

Back