Koyukahve lekelenmem oldu doktorumu aradım HAMİLESİN dedi!!!

ANASTASYA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2008
169
14
39
Kızlar benim transferden sonra 6.günümde sabah koyukahve şeklinde bi lekelenmem oldu ve bir daha da gelmedi. Tabi çok moralim bozuldu. İlk denememde de 11.gün sabah kan gelmiş ve sonra biyokimyasal gebelik olmuştu. Bu yüzden ben başladım ağlamaya...Bugün 9.günüm doktorumla konuştuk lekelenme olduğunu, coraspin kullanmaya devam edip etmeyeceğimi sordum. O ise gülerek GEBE KALMIŞSIN tebrik ederim dedi. Ben şok!!! Daha önce yerleşme kanaması diye bir şey olduğunu duymuştum ama... Ben şaşkınlıkla emin misiniz deyince iddaya bile girebilirim dedi:) Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı aranızda? Ne olur olumlu ya da olumsuz cevap verin...Doktorum heveslenmeme sebep oldu hayal kırıklığına uğramak istemiyorum :KK43:

yerleşme kanaması diye birşey var evet...ama bence doktorun çok yanlış bir davranış sergilemiş....çünkü hamile olmayadabilirsin...telefondan sana beta hcg testi mi yapmış yani??bu doktorları anlamıyorum...evet büyük ihtimalle hamile olabilirsin ancak buna kesinlikle demek imkansız...bu adamlar nerde okuyor, nerden diplomaya alıyorlar anlamıyorum ki??? yarın sabah hemen beta hcg yaptır...asıl o sana söyleyecek hamile misin, değil misin....umarım hamilesindir ve umarım doktorun boşboğazlılık etmiş olmasına rağmen yanılmaz.....bol şans....

kedersiz böyle birşey yaşamıştı . transferden den sonra 5-6 gün sonra idi galiba ama , sonuç negatifti.
bunun yumurta toplama sırsında oluşan bir kannamanın pıhtılaşarak ,jel vesaire geri gelmeside olabilir.
ama dr bunu sana moral anlamında da söylemiş olabilir.O yüzden lütfen sakin ol.Nestlenin belirtiği gibi testi yaptır yarın.Durum tam anlamında netlik kazana bilir o zaman .12 gün yine tekrarala.Umarım hamişsindir.Güzel haberlerini bekliyoruz.

böyle dr mu olur yaa.. umutlandırmış seni ya olmadıysa böyle iddiaya mı girilir oyunmu bu yani..
İNŞALLAH olmuştur hamilesindir canım ama 2 yönlü düşün lütfen..ALLAHhayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin sana da bizede inş..

Kızlar benim transferden sonra 6.günümde sabah koyukahve şeklinde bi lekelenmem oldu ve bir daha da gelmedi. Tabi çok moralim bozuldu. İlk denememde de 11.gün sabah kan gelmiş ve sonra biyokimyasal gebelik olmuştu. Bu yüzden ben başladım ağlamaya...Bugün 9.günüm doktorumla konuştuk lekelenme olduğunu, coraspin kullanmaya devam edip etmeyeceğimi sordum. O ise gülerek GEBE KALMIŞSIN tebrik ederim dedi. Ben şok!!! Daha önce yerleşme kanaması diye bir şey olduğunu duymuştum ama... Ben şaşkınlıkla emin misiniz deyince iddaya bile girebilirim dedi:) Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı aranızda? Ne olur olumlu ya da olumsuz cevap verin...Doktorum heveslenmeme sebep oldu hayal kırıklığına uğramak istemiyorum :KK43:

inşallah doktorun haklıdır,yoksa çok büyük bi hayal kırıklığı yaşarsın...en güveniliri kan testinde baktırmak....şakkıdı

hepiniz sağolun kızlar haklısınız heveslenmemem gerekiyor zaten ben de öyle bir şey söylediğinde çok şaşırdım...yarın 10.günüm 12.günden önce test yaptırmayı düşünmüyorum.inş.güzel haber veririm sizlere dua edin nolur....

anatasya bence takma dr.un seni bosuna ümitlendirmez.dr.lar herzaman en kötüyü söyler unutma sen hamişiliğin tadını cıkar bak biz kalamıoz

ah canımm inşallah hamilesindirr... ayy ne çok heyecanlanmışsındır sen şimdi..kendimi senin yerine koydum daa bir anda telefon elimde zıplarım sevinçten yaw...
fakat doktoruna her şeye rağmen çok kızdım ben.hamile olduğun konusunda haklı olabilir ama böyle hassas bir konuda bu kadar emin konuşması hoş değil.ya sonuç negatifse..o zaman hayalkırıklığını nasıl teselli edecek?
ilk denememde belimde karnımda ağrı olmuştu doktorumu aramıştım sormuştım dedi ki bana "bu iyiye işarettir hamilesin diye düşünüyorum" ve ben öyle umutlandım ki o ana kadar belki de tutmaz diye düşünüp hazırlarken kendimi o andan sonra test gününe kadar öylesine emindim ki hamile olduğumdan..hele eşim..resmen şarkı mırıldanarak girdi hastaneye..sonra sonuç negatif dediler ve ondan sonrası tam anlamıyla öyle bir hayal kırıklığı oldu ki senelerdir henüz ikinci denemeye cesaret edemedik

Son düzenleme:
insallah hamilesinizdir ... genelde tutunma kanamasi 5. veya 6. günde oluyor.... ama yinede sonuc garanti midir bilemem... cok da fazla heveslenmemek lazim....

ilk tedavimde yine sanirim ayni günlerdi yaklasik, ohss konusu yüzünden ne derecede oldugunu anlamak icin yapilan ultrasonda dr ( tip fak. tüp bebek merk. prof. idi) hadi gözünüz aydin hatta ikiz bile olabilir demisti ama sonuc hüsrandi... son tedavimde de ( 4. ) tam o günlerde yine oldu kanamam ama bu kez dr ( baska) bunun ne pozitif ne de negatif yorumlanmamasi gerektigini hala her türlü sonuc olabilecegi söyledi ve yine negatifti....

sagliksiz gebelik hic farkettirmeden kendilinden sonlaniyor... bu yüzden sorunu olmayan bayanlarda anlasilmadigi olabiliyor ( adet ile gebelik sonlandigi icin) ... kan testi ile gebelik daha ertesi gün anlasilbilecegi halde bu yüzden 12.-13. günler yapiliyor test... bu arada sagliksiz bir gebelik varsa bosuna sevinc ve arkasindan cok daha büyük bir hayal kirikligi olmasin diye...

Son düzenleme:

anlamadim bu nasil bi doktormus aradinda kontrol etmeden telde sana hamile oldugunu söyliyebiliyor???bence sen Doktoru degistir

kızlar siz haklı çıktını9z sonuç NEGATİF...Dün yani 11.günümde tekrar lekelenmem oldu gidip hemen kan testi yaptırdım değer 2 çıktı yani negatif fakat benim normal test tarihim bundan 4 gün sonra transferden 16 gün sonra ve bugün doktorumu aradım bana ilaçları kesmememi ve 16sında tekrar test yaptırmamı söyledi başka yerde yaptır dedi değerler artabilir bir gün sıfırın altındayken 2 gün sonra 100 olabilir dedi bu mümkün müdür? hiç böyle bir şey başına gelen var mı benim bildiğim 12.günde test yapılır ve negatifse negatiftir...benim dondurulmuşlardan yapıldı o yüzden geç tahlil günü vermişler yaaa hiç umudum yok gerçi...negatif olduğunu öğrendiğimde ağlayamadım bile.. o kadar inandırmışım ki kendimi resmen hala şoktayım.. doktorum da kötü bi doktor değiğl ki alman hastanesi doktoru halit fırat erden...ne olur bi yorum yapın başına böyle bir şey gelen duyan var mı?....... :KK43:((((((((

Canım bekle biraz daha zaten hamileysen diğer testinde çıkar tekrar test yaparsın acele etme herşey olabilir bence inşallah hamilesindir

canim doktorunun dedigi dogru bencede bendede olmustu asilamamin 8 veya 9 gununde ve ondan 2 gun sonraki kan testinde hamile oldugum ortaya cikmisti..;tebrik ederim diyeyim ben simdiden sana...

X