• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koyu ve açık kahverengi leke

Ummusur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2020
25
14
3
Selam kızlar adetime 4 gün kala kahverengi lekelenmem oldu ara ara sürüyor bu akıntı açık ve koyu renkte geliyor hatta siyaha yakın renkte gördüm ama adet gibi akışkan değildi çoğunlukla bunu peçeteye silince görüyorum arada idrar yaparken de damlıyor 1 ped doldurmadı hiç çok az ara ara geliyor ve sadece göğüslerim de şişkinlik var kasık ağrısı hiç yok belim ağrıyor arada o kadar kızlar hamile olabilir miyim? Böyle bişey yaşayan oldı mu? Bu yerleşme kanaması olabilir mi?

Son düzenleme:
Benimde öyle ya birde ben doğum kontrol hapıda kullaniyorum ve 1 hafta var adetime.Az geliyor ama kahverengi ağrıyorda hafif karnınm oruçta tutamiyorum ya

Benimde öyle ya birde ben doğum kontrol hapıda kullaniyorum ve 1 hafta var adetime.Az geliyor ama kahverengi ağrıyorda hafif karnınm oruçta tutamiyorum ya

Aynen benimde bugünle 3 gün olacak tutamıyorum :( kedim doğurduktan sonra geldi akıntım stres mi yaptım diye düşündüm yoksa hastalık mı var bende kafayı yicem siyah renk korkuttu beni :(

Back