Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu tutan saç rengimi açıcı kullanmadan nasıl yumuşatabilirim?

DarkAngellotti

BeN ONa ReSMeN AŞıĞıM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
896
6
116
36
İstanbul
meraba arkadaşlar bişi sormak istiyorum. ben saçlarımı palette deluxe serisinden çikolata kahveye boyadım alttaki renk kumral bakır ın açılmış haliydi boyadıktan sonra bildiğimiz siyah oldu hiç koyu renk kullanmamıştm bi türlü alışamıyorum. eşimde beğenmedi =(
aslında altın karamele boyıcaktım bulamadım hiç biyerde ben bu rengi açıcı kullanmadan nasıl yumuşatabilirm?
palette 7,0 kumral
7-554 altın karamel
7-65 altın parıltılı toffe bunları denesem nası sonuç alırım?
yada önerileriniz açık tenli biriyim

çikolata kahvede kızıllık fazlasıyla mevcut 7-554 altın karamel olabilir..

canım bende pek kızıllık yok kestane gibi oldu rengi bunun üstüne altın karamel yaparsam nası bi renk çıkar ortaya lütfne yardım edin 1 hafta sonra düğünümz var=(

bende ayni sorunu yasadim.. cikolata kahveye boyadim ama siyah oldu.. aylarca farkli acik tonlara boyadim acilsin rengi diye ama sadece diplerde tuttu yeni boya bu seferde dipler daha acik, uclar hala ayni koyulukta cok cirkin oldu.. saclarim matlasti.. ne duyduysam ne okuduysam denedim.. beyaz sabun, kepek sampuani vs.. ama boyayi ne akitabildim nede rengini acabildim.. kimyasal maddeler kullanmakta istemiyordum.. kuaförede gitsem oksidan vs kullanicaklardi.. sonunda burda okudugum dogal bir yöntemi denedim ve cok ise yaradi.. simdi herkese bunu tavsiye ediyorum.. c vitamini ile sac rengini acabiliyoruz.. o koyu renk nasil akiyor inanamazsin.. hem cok kolay hemde saca zarar vermiyor.. denemeni tavsiye ederim.. bu linkte nasil uyguladigimi anlattim http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/464405-c-vitamini-sac-acma-8.html sayfanin alt kisminda okuyabilirsin.. umarim isine yarar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…