- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.653
- 448
- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
kepekli saçlar için kullanılan şampuanlardan biriyle bol bol yıkayın sonra bakım yaptığınız her hangi bir saç kremiyle saçınızı bolca kremleyip yarım saat bekletin bol bol durulayın boya baya akacaktır saçınıza yaptığınız krem yağ bakım gibişeyler varsa gün içindede onları uygulayın saçın durumu iyiyse yıkama işlemini tekrar yapın yada birgün ara verin boya baya açılacaktır tekrar boyama işlemi için enaz 15 geçsin derim ben hemen boyadım o hatayı yaptım sonra saç hiç boya tutmamaya başlıyor biraz sabır lütfenArkadaşlar sacımı gecen hafta kısacık kestirdim, platin sarıydı kesitirnce sarılarım gitti.
sadece diplerde dip boyası yaptırğığım kısımlar kaldı. Buraya kadar herşey normal
burdan kolestin küllü kumral rengine baktım resimler de çok hoşuma gitti.
Hiç yapmadığım bişeydi acelem varmış gibi iş çıkışı markete uğradım aldım küllü kumral eve geldim boyadım
yeni yıkadım anammbide ne görüyümm bir koyu bir koyu ağlıycam şimdi.
beslemelere döndüm kendime naptım ben.
Peki ben şimdi nasıl açık kumrala dönücem, şu kıytırık kuaföre gitmeyim artık kendim boyayım dedim olmadı
kepekli saçlar için kullanılan şampuanlardan biriyle bol bol yıkayın sonra bakım yaptığınız her hangi bir saç kremiyle saçınızı bolca kremleyip yarım saat bekletin bol bol durulayın boya baya akacaktır saçınıza yaptığınız krem yağ bakım gibişeyler varsa gün içindede onları uygulayın saçın durumu iyiyse yıkama işlemini tekrar yapın yada birgün ara verin boya baya açılacaktır tekrar boyama işlemi için enaz 15 geçsin derim ben hemen boyadım o hatayı yaptım sonra saç hiç boya tutmamaya başlıyor biraz sabır lütfen
Zeminin açıksa o renk çok açılacak merak etme. Koyuysa da yıkadıkça açılır ama çok fazla açılmaz tabi.
eğer açıcı kullanmak istemiyorsan oksidanı % 12lik al ben öyle yapacağım
ayrı al diyosun, hiç anlamam ki ben
şimdi sen gidipte bu kutulardaki boyalardan sakın alma :) çünkü hep koyu çıkıyor..nevacolor 8.1 yada 7.1 al bence 7.1 al bu tüplerde satılanlar varya onlardan oksidan ayrı satılıyor onlarıda bence %9 luk yeter (30 vol.)
ışıklıya aldanmaaokadar akma olmadı ışık çok farkediyor... bende şimdi kahve düşünüyorum aslında ama küllü kumralda çok güzel bir renk karar veremedim.. evet yeşillik olmadı bakır vardı çünkü :))
şimdi sen gidipte bu kutulardaki boyalardan sakın alma :) çünkü hep koyu çıkıyor..nevacolor 8.1 yada 7.1 al bence 7.1 al bu tüplerde satılanlar varya onlardan oksidan ayrı satılıyor onlarıda bence %9 luk yeter (30 vol.)
Dikkatli bakınca farkettim canım son resim normal yazan.
aslında taban oldukca sarıyken yinede ona rağmen fazlada akmamış diyebiliriz.
Evet şimdi hatırladım yengemde bu şekil alıp boyuyordu. bunu düşünücem tşk ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?