• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu tutan küllü kumraldan açık renge nasıl dönerim?

Brave Capricorn

Şöyle yapsaydım böyle olmayacaktı diye bir şey yok
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2008
4.118
2.653
448
Arkadaşlar sacımı gecen hafta kısacık kestirdim, platin sarıydı kesitirnce sarılarım gitti.
sadece diplerde dip boyası yaptırğığım kısımlar kaldı. Buraya kadar herşey normal
burdan kolestin küllü kumral rengine baktım resimler de çok hoşuma gitti.
Hiç yapmadığım bişeydi acelem varmış gibi iş çıkışı markete uğradım aldım küllü kumral eve geldim boyadım
yeni yıkadım anamm:53: bide ne görüyümm bir koyu bir koyu ağlıycam şimdi.
beslemelere döndüm kendime naptım ben.

Peki ben şimdi nasıl açık kumrala dönücem, şu kıytırık kuaföre gitmeyim artık kendim boyayım dedim olmadı :5::5:

dönebilirsin bence.açık kumral yada sarıya boyarsan olur.ben de önceden kullanmıştım küllü sarı,küllü açık kumral :))

Son düzenleme:
Arkadaşlar sacımı gecen hafta kısacık kestirdim, platin sarıydı kesitirnce sarılarım gitti.
sadece diplerde dip boyası yaptırğığım kısımlar kaldı. Buraya kadar herşey normal
burdan kolestin küllü kumral rengine baktım resimler de çok hoşuma gitti.
Hiç yapmadığım bişeydi acelem varmış gibi iş çıkışı markete uğradım aldım küllü kumral eve geldim boyadım
yeni yıkadım anamm:53: bide ne görüyümm bir koyu bir koyu ağlıycam şimdi.
beslemelere döndüm kendime naptım ben.

Peki ben şimdi nasıl açık kumrala dönücem, şu kıytırık kuaföre gitmeyim artık kendim boyayım dedim olmadı :5::5:
kepekli saçlar için kullanılan şampuanlardan biriyle bol bol yıkayın sonra bakım yaptığınız her hangi bir saç kremiyle saçınızı bolca kremleyip yarım saat bekletin bol bol durulayın boya baya akacaktır saçınıza yaptığınız krem yağ bakım gibişeyler varsa gün içindede onları uygulayın saçın durumu iyiyse yıkama işlemini tekrar yapın yada birgün ara verin boya baya açılacaktır tekrar boyama işlemi için enaz 15 geçsin derim ben hemen boyadım o hatayı yaptım sonra saç hiç boya tutmamaya başlıyor biraz sabır lütfen:16:

İşte ben tam böyle yapmak istemiştim. Ben şimdi küllü kumralın üzerinde hangi renk yapmalıyımda bu tutsun ????:26:

kepekli saçlar için kullanılan şampuanlardan biriyle bol bol yıkayın sonra bakım yaptığınız her hangi bir saç kremiyle saçınızı bolca kremleyip yarım saat bekletin bol bol durulayın boya baya akacaktır saçınıza yaptığınız krem yağ bakım gibişeyler varsa gün içindede onları uygulayın saçın durumu iyiyse yıkama işlemini tekrar yapın yada birgün ara verin boya baya açılacaktır tekrar boyama işlemi için enaz 15 geçsin derim ben hemen boyadım o hatayı yaptım sonra saç hiç boya tutmamaya başlıyor biraz sabır lütfen:16:

Sarıdan bu kadar koyuya dönünce kendimi bi garip hissetim :2: hangi ton marka boya almalıyımda üstteki resmi tutturuyum ?

NAZLLI

dönebilirsin bence.açık kumral yada sarıya boyarsan olur.ben de önceden kullanmıştım küllü sarı,küllü açık kumral :))
.

Dün, 22:29
janselii

Nazlı tşk ederim moral oldu bu yorumun , hangi marka ve renk almalıyım bilemedim ? aksında boyucam

akmadan ne renge boyarsan boya renk tutmaz...saçının sarı kısımları gitmiş anladığım kadarıyla sen kendi ana saçının üstüne boyamışsın ki nekadar koyu tuttuğunu tahmin edebiliyorum..ben platine yakın saç rengimin üstüne 7.1 boyadım benimki bile ne koyu olmuştu :D 2 ay geçti 3 ay olacak az birşey aktı.. :( istersen resim yollayabilirim..ben o kepekli saçlar için filan inanmıyorum zaten sen saçını yıkadıkça renk akacaktır.. çok akarmı diye sorarsan bence akmaz :/ umarım akar tabikide ama zeminde sarı yoksa çok umutlanma akması için :5:

Zeminin açıksa o renk çok açılacak merak etme. Koyuysa da yıkadıkça açılır ama çok fazla açılmaz tabi.

Zeminin açıksa o renk çok açılacak merak etme. Koyuysa da yıkadıkça açılır ama çok fazla açılmaz tabi.

şuanda fotoğraf koyamıyorum fakat bazen gerçekten açılmıyor :D benim saç rengim platin gibiydi küllü kumral boyattım 3 ay olacak akmış halinide sizlere göstereceğim tercihi iyi yapmak lazım :/

zemin açıksa kesinlikle boyama akar, ben açık zemine siyaha yakın kahve boyadıgımda bile 3 ayda akmıştı.Bol bol yıkan için rahat olsun :)

şöyle söyleyim, boyadığımda saçlarımın dipleri 4-5 parmak gelmişti ( ana saç rengim koyu kumral) ,
sonrası sarı renkti, avonun 9.0 rengiydi yani, açar umarım, akmasını bekliycem el mahkum :2:

Şubat 01 arkadaşım, ne kadar fazla akma olmuş sacında, ,ilk boyadığında baya koyuymuş nasıl akmış şaşırdım :44:
ama akıncada doğal bir renk olmuş, yeşil olmamış en korktuğum şey yeşile dönmesidir. şimdi hangi renge boyamayı düşünüyorsun?

tşk ederim resimler için:9:, fırsat bulsam bende yüklüycem resim.

ışıklıya aldanmaa :D okadar akma olmadı ışık çok farkediyor... bende şimdi kahve düşünüyorum aslında ama küllü kumralda çok güzel bir renk karar veremedim.. evet yeşillik olmadı bakır vardı çünkü :))

ayrı al diyosun, hiç anlamam ki ben:14:

şimdi sen gidipte bu kutulardaki boyalardan sakın alma :) çünkü hep koyu çıkıyor..nevacolor 8.1 yada 7.1 al bence 7.1 al bu tüplerde satılanlar varya onlardan oksidan ayrı satılıyor onlarıda bence %9 luk yeter (30 vol.)

Son düzenleme:
şimdi sen gidipte bu kutulardaki boyalardan sakın alma :) çünkü hep koyu çıkıyor..nevacolor 8.1 yada 7.1 al bence 7.1 al bu tüplerde satılanlar varya onlardan oksidan ayrı satılıyor onlarıda bence %9 luk yeter (30 vol.)

gerçi sen normal kumral istiyorsun ama küllüden sonra normal renk boyarsan nasıl olur inan bilmiyorum :)

ışıklıya aldanmaa :D okadar akma olmadı ışık çok farkediyor... bende şimdi kahve düşünüyorum aslında ama küllü kumralda çok güzel bir renk karar veremedim.. evet yeşillik olmadı bakır vardı çünkü :))

Dikkatli bakınca farkettim canım son resim normal yazan.
aslında taban oldukca sarıyken yinede ona rağmen fazlada akmamış diyebiliriz.

Evet şimdi hatırladım yengemde bu şekil alıp boyuyordu. bunu düşünücem tşk ederim canım

Back