• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu Sarı? yardım lütfen...

havinia

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2010
374
61
318
koyu kumral saçımın kendi rengi. üstüne koyu sarı yapsam nasıl olur? turunculaşır mı? eğer turuncu olursa, üstüne küllü boyasam bir de, yakar mı saçımı? yardım lütfen! :34:

küllü koyu sarı bulamadım. garnier küllü açık sarıya boyadım, saçımın rengi biraz kırıldı fakat göze çarpan bir değişiklik olmadı. oryal kullanmak istemiyorum. bir ay sonra yine bu renge boyasam, rengi daha da açılır mı?

küllü koyu sarı bulamadım. garnier küllü açık sarıya boyadım, saçımın rengi biraz kırıldı fakat göze çarpan bir değişiklik olmadı. oryal kullanmak istemiyorum. bir ay sonra yine bu renge boyasam, rengi daha da açılır mı?

hayır,açılması için en az bi ton daha açığa boyamalısın.yoksa yine aynı renk olur.

küllü açık sarının bir ton açığı hangisi biliyor musun peki canım? bunun numarası 9.13 tü.

koleston 12.1 küllü cok acık sarı var o baya bi acık renk.loreal 10.1 açık küllü sarı var mesela tam bir ton açığı şuanki saç renginin.palette de de var 10.1 küllü açık sarı diye geçiyor.

hımm anladım. teşekkür ederim canım. peki bir sonraki boyama işlemimi en az kaç gün sonra yapmalıyım? perşembe günü boyamıştım.

Back