Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaKoyu Sarı? yardım lütfen...
koyu kumral saçımın kendi rengi. üstüne koyu sarı yapsam nasıl olur? turunculaşır mı? eğer turuncu olursa, üstüne küllü boyasam bir de, yakar mı saçımı? yardım lütfen!
küllü koyu sarı bulamadım. garnier küllü açık sarıya boyadım, saçımın rengi biraz kırıldı fakat göze çarpan bir değişiklik olmadı. oryal kullanmak istemiyorum. bir ay sonra yine bu renge boyasam, rengi daha da açılır mı?
küllü koyu sarı bulamadım. garnier küllü açık sarıya boyadım, saçımın rengi biraz kırıldı fakat göze çarpan bir değişiklik olmadı. oryal kullanmak istemiyorum. bir ay sonra yine bu renge boyasam, rengi daha da açılır mı?
koleston 12.1 küllü cok acık sarı var o baya bi acık renk.loreal 10.1 açık küllü sarı var mesela tam bir ton açığı şuanki saç renginin.palette de de var 10.1 küllü açık sarı diye geçiyor.