• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama koyu sarı dore bakır

gul34

Guru
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
448
1
316
Antalya
$images12.jpg
kızlar bu saç rengini bu boya ile elde edebilir miyim.Majirelin koyu sarı dore bakırını aldım.Kullanan var mı Sizce nasıl bir renk olur.Saçım şu anda orta kumral.

market boyalarıyla bu rengi tutturman zor en iyisi kuaförlerin kullandıkları boya markalarında bulabilrisin igora gibi mesela

Eki Görüntüle 119241
kızlar bu saç rengini bu boya ile elde edebilir miyim.Majirelin koyu sarı dore bakırını aldım.Kullanan var mı Sizce nasıl bir renk olur.Saçım şu anda orta kumral.

koyu sarı dore bakır, bakır içeren bir renktir. Eklediğin resimle bir alaka yoktur.
koyu sarı dore bakır güzel bir renktir ama. Majirel markası iyidir, saçını yıpratmaz ve güzel tutar.

cnm bu fotograftaki renk koyu sarı dore bakır değil ki ama...ben boyatmıştım dore bakıra,aslında pek tavsiye etmiyorum hem çabuk akıyor hem de solgun bir renk çıkıyor ortaya...daha canlı bir renk denesen??? fotograftaki renk ışıltılı ve güzelmiş ama dore bakırlıkla alakası yok cnm..:9:

bahsettiğin tonları ben uzun süre kullandım fotomda var kıvırcık saçlarda hatta...harika bir renk çok severim şu an bal rengine döndüm ama gönlüm bakırda kaldı. Yalnız koyduğun fotoğrafın bakırla alakası bile yok canım, illa ki bu renk diyorsan hiç yapma bakırdan bu renge dönmen iyice zor olur, bu renk gayet küllü çünkü.

Eki Görüntüle 119241

bu saç rengini istiyorsan sakın koyu sarı dore bakır'a boyama.koyu sarı dore bakır sarımsı bir turuncu renk saç elde etmeni sağlar.
bu sanki kumral tonları gibi,dore olmaması lazım içinde

sağolun kızlar cevaplar için ben buğday tenliyim çok merak ediyorum koyu sarı dore bakırı çirkin bir renk mi boyamasam mı acaba

hakikatten güzel gözüyküyor.. ama bu saclar tek renk degil röfleli.. tek basina bu rengi elde edemesin galiba..

bana da yakisir mi acaba bende cok begendim :)

Back