Saç Rengi ve Saç Boyama koyu sarı derken saçım turuncu oldu lütfen yardım..

miele

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2008
95
0
86
Ankara
merhaba arkadaşlar. saçlarıma koyu sarı gölgeler yaptırmak için kuaföre gittim. ilk yapıldığında uçtaki renkler istediğime yakındı. üstte turunculuklar vardı. fakat yıkadıkça altlar da üstler de turuncuya döndü. şu an resmen turuncu gibi saç rengim. ben bunu nasıl düzeltebilirim. üstüne küllü açık kumral yapsam olur mu acaba. nasıl bir renk olabilir. resim de ekleyeceğim tavsiyelerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
aynı sorun bendede vart canım.benim saclarımda şuan turuncu

utancımdan saçlarımı hep topluyorum 2 gündür

bende tavsiyelerinizi beklerim.

of ya nedir bu çektiğimiz. hem paramız gidiyor hem saçımız yıpranıyor. sonra elimizde uğraşmamız gereken kötü görünümlü saçlar kalıyor. artık saç boyamaktan nefret eder hale geldim. hepinizin tavsiyelerini bekliyoruz:18:

şuanki saçın rengini görebilirmiyim.resmini koyabilirmisin.?

birde ben 10-20 gün sonra marketden sarı bir renk alıp boyamayı düşünüyorum.inşallah istediğim biğr sarıyı elde edebilirim.

resmi akşama doğru koyucam canım. yeni olduğu için henüz çekmedim. biraz uğraşmam gerekicek. o yüzden bir kaç saat sonra ekleyeceğim. ben de kendim boyamayı düşünüyorum bu kez

ay benim de başıma gelmişti ben koleston fındıkkabuğu ile boyamıştm doğal olmuştu.

arkadaşlar aynı sorun bundan 3-4 ay önce benimde başıma gelmişti.resmen turuncu kafa olmuştum

bende sıcak çikolataya boyayarak hemen kapattım, yıkaya yıkaya aktı tabiki ve şuan saçlarım koyu kahve:80:

arkadaşlar fındık kabuğu ve sıcak çikolata demişssiniz ama o renklerin içinde de kızıllıklar yok mu ? bir de ben koyu da olsun istemiyorum rengimi. açık kumral olsun istiyorum yapabileceğim bir şey yok mu

koleston 11.1 açık küllü sarı kullanıyorum
deneme yanılma işleri herkesin saçı farklı tutuyor denemeni tavsiye ederim en azından turunculuğu alır.

valla canım ben boyadığımda koyu sarı olmuştu bikaç yıkamaya.

renk hatalarını evde düzeltmek pek mümkün değil. renklendirme ustası olan iyi bir kuaföre gidilmeli... bence

yıkadıkça renk biraz değişiyoryıkadıkça daha farklı olmaya başldı. ben de biraz beklemeye karar verdim. ama igora 0.22 de turunculuğu kapatıyormuş ama nasıl kullanılır tek kullanılır mı bilmiyorum. fikri olan var mı?

bende benzer şeyleri yaşadım turunculukları kızıllıkları geçiren sadece küllü renkler koyu olmasın diyorsanız saçınıza uygun küllü bir renk deneyin yalnız küllü boyalar çabuk akıyor birkaç kez boyamadan sonra anca renk tutuyor ben koleston 8.1 kullandım tamamen olmasada baya azaldı kızıllıklar iyice kapanana kadar devam etmem gerekiyormuş boyamaya umarım size fikir verir

bende haline şükret cnm şuan beni görseniz ödünüz kopardı:78:..saçlarım alev almış gibi..dipleri sarı(platin gibi)2-3 cam sonrası turuncu(bildiin turuncu)kalanıda kızıl-kahve arası bişey
kendimi eve kapattım..her sene mutlaka 1 kez açıyorum saçımı böyle mahvediyorum ama bu sefer pes etmicemaçmaya dewam heryeri aynı renk olana kadar:114:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…