canım biliyor musun tamamen aynı durumdayız hatta yaşımız da aynı.. ben de saç rengimi artık unutmuştum hatta cevremdekiler bile kendi saçınla görelim unuttuk diyordu hep siyahtım, bayılıyordum siyah saçıma.. şimdiyse diplerden gelen renge bakıyorum da açık bi kumral Upuzun saçlarımı o renkte hayal ediyorum ve çok güzel olacak sanki
Benim de saçım çok boya gördü, şimdiyse cilt problemlerim var boya kesinlikle kullanmayacağım.
Sen de koyu renk saçlarını açmak için kuaföre gitmek istemiyorum demişsin ama evde yapacağın açma işlemi de yine ardından boyayı gerektirecek Dip boyası desen o da aynı bi işlem üstelik dip boyanı koyu yaptırman gerekecek
Saçlarını kendi haline bırak bir süre derim, belki renk karmaşası olacak ama ben bazı saçlara bakıyorum da boyamaktan kendinden geçmiş artık renge bakıyorsun çok havalı saça bakıyorsun fırça gibi, benim saçlarım şu an tek bi renk değil maalesef kendi haline bıraktım ama güneşte ışıkta pırıl pırıl parlıyo en azından, hayatım boyunca mümkün mertebe uzak duracağım boya işlerinden