• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu saçımı nasıl açabilirim :(

sebnem_m

Sф
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
100
2
96
Merhaba arkadaşlar,

Ya ben bundan 4 ay önce kadar saçlarımı mavi siyaha boyadım ve hiç memnun kalmadım sonra bu saç renginden kurtulmak için kuaförde dollu işlem yaptırdım ve açıcıyla aralardan saçlaımı yavas yavas açtılar. fakat ben devam etmedim bu işleme hem saçlarım zarar görüyor diye hemde maddi yönden :( şimdi saçlarım koyu kahve ve ben bu rengi açmak istiyorum. Fakat yine kuaföre gitmek istemiyorum :( kendim evde nasıl açabilirim saç rengimi yardımcı olabilirmiisnz kaydirigubbakcemile5

Şu anki saç rengim ekteki gibi

Eklentiler

• $selena-gomez-dark-brown-hair.jpg
    $selena-gomez-dark-brown-hair.jpg
    7,5 KB · Görüntüleme: 226
Ben elleme derim canım çünkü saçın çok işlem görmüş anladığım kadarıyla biraz kendine gelmesini toplanmasını bekle zaten yıkadıkça zamanla saçındaki boyada akacaktır. Evde illa açıcam diosan palettenin yoğun açıcısını kullanabilirsin ama ben saçının çok yıpranacağını düşünüyorum. Çünkü açtıktan sonrada o renkte bırakmayacaksın üzerine istediğin bir renk boyanıcak bu da demek oluyor ki saçların çok yıpranıcak. Kısacası beklemen taraftarıyım.

Peki dipleri geldiğindedemi boyamıyım :( evet saçlarım epey zarar gördü. Geçen ay 2 hafta içinde 2 kez boyadım :(

Saç rengimi unuttum diyebiirim :( diplerden gelen kumral . Ama ben 18 yaşımdan beri boyuyorum saçlarımı ( 22 yasındayım su an :) )

canım biliyor musun tamamen aynı durumdayız hatta yaşımız da aynı.. ben de saç rengimi artık unutmuştum hatta cevremdekiler bile kendi saçınla görelim unuttuk diyordu hep siyahtım, bayılıyordum siyah saçıma.. şimdiyse diplerden gelen renge bakıyorum da açık bi kumral Upuzun saçlarımı o renkte hayal ediyorum ve çok güzel olacak sanki
Benim de saçım çok boya gördü, şimdiyse cilt problemlerim var boya kesinlikle kullanmayacağım.
Sen de koyu renk saçlarını açmak için kuaföre gitmek istemiyorum demişsin ama evde yapacağın açma işlemi de yine ardından boyayı gerektirecek Dip boyası desen o da aynı bi işlem üstelik dip boyanı koyu yaptırman gerekecek
Saçlarını kendi haline bırak bir süre derim, belki renk karmaşası olacak ama ben bazı saçlara bakıyorum da boyamaktan kendinden geçmiş artık renge bakıyorsun çok havalı saça bakıyorsun fırça gibi, benim saçlarım şu an tek bi renk değil maalesef kendi haline bıraktım ama güneşte ışıkta pırıl pırıl parlıyo en azından, hayatım boyunca mümkün mertebe uzak duracağım boya işlerinden

Ya canm bende öyle diyordum mavi siyahı yaptırmadan önce , boyamıyacağım artık saçlarımı doğal rengim gelsin diye hatta 3-4 cm diplerim geldiğinde kendi rengime bayılmıstım ama sonra dayanamayıp boyadım :( tiryakilik yapıyor resmen saç boyama işlemi :( Bakalım bu seferde aynı sözü söylüyorum kendime umarım tutarım bu sözümü :)
Teşekkürler tavsiyelerin için perfectwind

Bence çokta kötü durmayacaktır çünkü diplerin gelene kadar kafandaki renkte akıcaktır bence elleme dinlensin saçların toplasın kendini bu arada bende 22 yaşındayım kızlar. :D

ınşl. canm ya . Bakalım umarım hızlı uzar saçlarım :s
Oh oh ne güzel 22ler doldurdu burayı :D

Back