• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama koyu saçı karameleı açma !!! resimli :(

erva147

Bekle beni YAZ =)
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
2.224
429
123
kızlar acil yardıma ihtiyacım var çnkü en az 4 saate boyayı almaya gidicem :(

şimdi benim saçım siyaha yakın koyu kahve. 2 yıl evvel falan en az 5 kez karamele boyayarak karamel rengini elde etmiştim.sonra tekrar siyaha boyadım.
dün gene karamel sewdam tutdu. kuaföre gittim 140 tl dedi hemen kaçtım :D

garnier 11.0 ve 11.1 açıçı aldım karıştrp açtım.. saçımın tabanı açılsın sonra karamel geçeyim üstünden dedim.

işte felaket orda başaldı ! saçımın dipleri yaslı kadınlar gbi sarımsı turumcu oldu. geri kalan yerler kahve oldu. igrenç bir görünüm.
şimdi benm napmam grek.bugn tekrar boyamam gerek.

soru 1. 2 gün üst üste boyayınca yanarmı ? daha önce de yapmıştım ama dün 2 tane açıcı kullandım ilk kez. bu bişy dediştrrmi?
soru 2. fındık kabğu almk istiyorum bgn. karamel alırsam gene tutmaz. en azından diplerim koyulaşsın insan içine çıkabileym :( olurmu sizce
soru 3. fndık kabugu aldım diyelim boyamayı nasıl yapmalıyım szce.

$eac8b4392f3cea4ec80d88863f9f4676.jpg aslında istedgm saç tam bu. dipleri fındık kabuğu uçları sarı. bunu elde etmek istiyorum.
$9519b490081d48dd6f353021d3623470.jpg bunun gbi istiyorum.
$indir.jpg bu ben değilim. ama şuanki durum hemen hemen aynı. sadce benim diplerim kızıl değil. turuncu sarı karışımı!! uçları böle koyu ama.
$indir (1).jpg saç rengim ve taban rendim.

öncelikle boyama yapabilirsin saçın yanmaz rahat ol sonrasında istediğin renk yapmak istiyosan saçlarını kızıl renk içeren boyalardan uzak dur ki fındık kabuğu bunlardan biridir diplerindeki sarı turuncu rengide tam kapatmaz kendi içindede kızıllık var çünkü küllü renklere boyaman lazımki diplerdeki o kötü rengi alabilesin sadece dip boyası yap madem dışarı çıkman lazım uçlara dokunma istediğin rengin olması için o saçın bi 15 gün sonra tekrar açılması lazım bu arada gösterdiğin resimlerdeki modelin dipleri fındık kabuğu değil kızllık barındırmayan buzlu kahveye boyanmış benim dip boyamda aynı renk uçların o denli sarı olmasını istiyosanda dediğim gibi herhangi boya değdirme sakın

o zaman hangi marka ve ne renk almamı önerrsnz. koleston köpüklerinden olurmu.?

şimdi küllü bir renk alırsam diplerim ne renk olur? malum aşagısı koyu renk :( aradaki farkı kapatmam lazım abes durmamsı için

bn bunu düşünmüştüm ama olmz mı diyosunz şimdi :26:
$koleston-fýndýk-kabuðu-rengi-köpük-saç-boyasý.jpg

tatlım köpük boyaları çok tavsiye etmiyorum fazlasıyla yapışıyo saça bence alt kısımların rengini tam söylersen yardımcı olabilirim

ya aslında bakıyorum ya orta ve alt kısımlar kahve gbi ara ara da açıklaşmış sarı var gbi siyah değil ya eminim :)

anladım palette 4.0 kahve yaparsan kapanır içinde kızıllık yok bu kahvenin zaten diplerinde yeterince açıldığı için 1-2 yıkamaya akıcak bu boya önce diplere sür bi 15 dk bekle sonra uçlara sürüp 10 dk daha bekle ve yıka toplamda 25 dk yeterli olacaktır 30-40 dk bekletirsen koyu olabilir ama koyu olsada nasılsa yıkandığında akıcak eminim bu rengi açmakta çok kolay

dur resmimi çekip koyuyorum 5 dkkaya belki daha yardmcı oblrsn ben renklerden anlamıyorum sanırım :17:

$IMG0377A.jpg $IMG0379A.jpg

bu benim saçım. bana göre kızıl değil ama burda kızıl gbi çıkmış. offf.

Eklentiler

• $IMG0378A.jpg
    $IMG0378A.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 208
tatlım tam kızıl değil ama kızıl tonlarından fazlasıyla mevcut saçında kesinlikle 1 yada 2 kez daha açılması lazım istediğinin olması için dediğim gibi sen 4.0 la boya önce dipler 15 dk sonra uçlar olmak üzere o oldukça kapatır ve eşitler gibi rengi 2 hafta sonra zaten kahve boya akıcak saçından tekrar aç ama açmaya uçlardan başla 20 dk uçlarda beklet son 10 dk diplere sür arada elinle karıştır saçı açıcının homojen dağılması lazım ne kadar açıldığına bakalım duruma göre bi açma işlemi daha isteyebilir bu arada saçların gayet güçlü görünüyo maşallah korkma yanma olmaz bu arada bakımları ihmal etme istediğin ren en fazla 2 ay içinde olur

canım bende de aynı problem var. siyah üstüne çikolata kahve yapmıştım hafif kahverengilik versin diye, olmadı. iki hafta sonra açıcıyla kendim halledeyim dedim, sonuç seninkinin aynısı. yarın kuaföre gidip kendi rengim küllü kumral yapayım diyordum, bilemedim

şimdi boya aldım geldim eve. hemen durumu söleyim. dün boya aldgm yere gttim.kıza durumu anlattım açık kızıl gbi duran kapatayım yeter dedim. kumral verdi oda bana.tam gidiyordum ki
aynada saçıma baktım azcık hoşuma gder gbi oldu böle bal rengnin yoğun hali gbi. kızda şey demişti. baya açmış saçın emegini yazık etme bida açıcı kullanalım dedi. bnde tmm dedim.
biotak renk açıcı aldım. mavi bir toz ve oksidan var. siyah kalan yerleri yapıcam ama sadce diplere değdrmicem.
amaaa nolur nolmaz diye birde küllü kumral aldım . eger açıcı gene olmaz deli dana gbi olursam yarında küllü kumralı boyarım hepsini eşitlerim dedim.
doğrumu yaptım acaba ? küllü kumralı koleston aldım 9 luk ve 6 lık oksidan verdi. onu da öle uygulucakmışm.
:26::26:

şimdi yapıcam durumu yazarım gene:18:

kızlar yaklaşık 3,5 saat önce açıcıyı yptım. keşke yapmsaymışım dedim. saçımda kızıl turuncu siyah 3 renk oldu.
deli oldum sinirden. kurttum saçımı. 1 saat kadar sonra küllü kumrala boyadım. boymam şuan bitti bekliyorum 15 dk falan.
dün açma yaptım bgn açma yaptım arkasından boyama inşllh saçlarıma bşy olmaz renkten flan geçtim. olmzsa gene alır simsiyh yaparım ama saçımın yanmasından korkuyorum :(

bn bişey sorucam saçım yaklaşık 25 dkk da boyandı. bekleme süresi 45 dk diyor ama bu 25 dk yı düşmelimiym ? yoksa boyama bittkten sonramı 45 dk beklicem. ama dediğim gbi boyama 25 dk falan sürdü

son durumu açıklayayım istedim belki birilerine yardımcı olurum :)

saçım koyu kahve yada siyah iken garnier renk açıcı uyguladım 2 paket. saçım açıldı ama saç uçlarım ve dipleri sadce. ortalar hala siyahtı.hiç hoş değildi. resimlerim 1.sayfada var.
ertesi gün 1 paket biotak renk açıcı yaptım. biraz daha açıldı saçım.ama hala dengeszdi. ara ara turuncu sarı siyah vardı. ondan da 2 saat kadar sonra sanırım koleston küllü kumral yaptım.
şuanki durum bu yani.:1:

küllü kumral renkleri düzenledi diyeblrz. diplerimdeki turuncuyu küllü kumral yaptı yani kapattı. ara ara siyah yerleri açtı. uçlarım sarıydı ( açıcıdan dolayı ) orları hç boyamadm çnkü istedgm saç modeli uçları sarı olan.1 . sayfada var gene.

bgn tekrar koleston kumral köpk boya aldım. son kez boyucam renk dağılımım eşt olsun diye. ama haftaya boyucam onu. biotak bitkisel saç bakım yağı aldım. 10 tlye.içinde 12 bitkisel yağ var. bakım yaptım saçıma 1 ssat.yıpranmıştı azcık çnkü boya ve açmalardan dolayı.
şuan durum iyi.
inşallh daha da iyi olcaka 1. sayfadaki istedgm modeli elde ettim yüzde 50 diyelim :9:

Back