• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu Saçı Karamel Yapmak

kuinbi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2010
2
0
36
İstanbul
Doğal saçlarıma krepeli balyaj yaptırmıştım.
Ama sanki dip boyam çıkmış gibi duruyordu ve kötü bir sarıydı.
Renkten kurtulmak için saçımı kestane rengine boyamıştım ama kahverengi oldu.
Daha sonra 1 kutu açık kahveyle 2 kutu fındık kabuğunu karıştırıp boyadım ama pek açılmadı.
Sonra saçlarımın altını 1 kutu boyayla palette 9 numara sarı yaptım. Biraz açıldı ve yıkadıkça eski röflelerim ışık ışık belli oluyor. O konuda sıkıntı yok.
Arkadaşım doğal açık kestane saçını palette 9 numara sarı boyayarak karamel rengi elde ediyor veçok güzel oluyor Günel'in saç rengi gibi oluyor.

Renk bu : http://www.seslimodel.com/wp-content/uploads/2011/02/gunel.jpg

Ben saçımı nasıl bu renk yapabilirim. Kuaföre gitmek istemiyorum çünkü uzun saçlarıma kat attırdım kısacık yaptılar, röfle yaptırdım rezil ettiler. Güvenmiyorum.
Önerisi olanlar paylaşırsa sevinirim
Şimdiden teşekkürler
:81:

Doğal saçlarıma krepeli balyaj yaptırmıştım.
Ama sanki dip boyam çıkmış gibi duruyordu ve kötü bir sarıydı.
Renkten kurtulmak için saçımı kestane rengine boyamıştım ama kahverengi oldu.
Daha sonra 1 kutu açık kahveyle 2 kutu fındık kabuğunu karıştırıp boyadım ama pek açılmadı.
Sonra saçlarımın altını 1 kutu boyayla palette 9 numara sarı yaptım. Biraz açıldı ve yıkadıkça eski röflelerim ışık ışık belli oluyor. O konuda sıkıntı yok.
Arkadaşım doğal açık kestane saçını palette 9 numara sarı boyayarak karamel rengi elde ediyor veçok güzel oluyor Günel'in saç rengi gibi oluyor.

Renk bu : http://www.seslimodel.com/wp-content/uploads/2011/02/gunel.jpg

Ben saçımı nasıl bu renk yapabilirim. Kuaföre gitmek istemiyorum çünkü uzun saçlarıma kat attırdım kısacık yaptılar, röfle yaptırdım rezil ettiler. Güvenmiyorum.
Önerisi olanlar paylaşırsa sevinirim
Şimdiden teşekkürler
:81:

ben sarı saçlarımı palette kumralla boyadım günelin saçının 1 ton koyusu gibi olmuştu aktıkça böyle oldu ama uçlar daha çok açıldı zemin sarı olduğundan ;) açık kumralla boyasan buna yakın bişe olabilir diye düşünüyorum ;)

Back