malesef cnm açıcı olmadan renki tutturamassın
saç dipleirndeki kendi rengin açık lolur boyalı kısımlar hiç tutmas
off yaaa tahmn edıorum aslında ama yne de bi umut işte oriyelle açtrcam mecbr cnm ozman teşekkkr edrım
malesef cnm açıcı olmadan renki tutturamassın
saç dipleirndeki kendi rengin açık lolur boyalı kısımlar hiç tutmas
nedemek cnm:)siyah olmadıgı için evde açabilrisin palettenin açıcısını baya begeniyor bu forumdaki hanımlar:)kuaförler hep yakıyor cnmmm..
ama kendim evde açıcıyı kullanamam diye kuaförde açtırdım tanıdıktı az beklettimmmm kumral istiyodum zatennnn çok açmaya gerek yoktu:)sen ya iyi bi kuaför bul yada saçını açıcıyı sürcek eli hızlı bi arkadaşını:)
benımde sacım koyu kumral acık kestane arası bsydı canım boya vardı sacımda uclara balyaj gıbı boya yapmayı dusundum ve acıcı yapmadan loreal kullu koyu sarıya boyadım hıc bı degısım olmadı sendede olmaz sanırım eger sacında koyu renk bı boya varsa... ertesı gun palettenın acıcısı ıle sacımı actım 20 dk fln beklettım turuncu gıbı bı renkte sacım acıldı uzerıne yıne kullu sarı boyadım ama turunculuk gıtmedı aynı gun ıcerısınde kullu kumrala boyadım ıstedıgım renk oldu aksam pek bellı olmamıstı turuncu gıbı oldu sanmıstım ama gunduz baktıgımda tam ıstedıgım gıbı sacımdada pek yıpranma yok... ztn ucları kırıktı saclarım acıcıyı evde yapmayı dusunursen palette yı tavsıye ederım banada kadınlar kulubu uyesı arkadaslardan tavsıye etmıslerdı
onemlı degıl canım ıns ıstedıgın sonucu elde edersın
canım ben de böle bi konu açtım, bikaç arkadaş anlatmıştı koyudan açığa açıcı kullanmadan geçilebildiğini, ama öle hemen olmaz 5-6 aylık bi süreç içinde, diplerle uçlar farklı numaralarla boyanınca bi müddet sonra oluyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?