Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu renklere mi dönmeliyim?(Fotoğraflı)

dersane

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
1.015
2
156
Diğer
Kızlar daha önce kahve ve siyah kullandığım saçlarımı açtırıp karamel yaptırdım.Sonra üzerine kahve köpüğü yaptım.Amacım değişiklik yapmaktı.Ama yaklaşık üç aydır kullanmama rağmen içime sinmedi.Sizce hangisi daha iyi?
kahve
siyah
kahve köpüğü.eyvahedigeldismile

koyu renk de çok hoşmuş ama kahve köpüğü de gayet iyi duruyo bence
ten renginize gitmiş çok hoş olmuş
bi süre daha böyle kullanıp daha sonra koyu renge dönebilirsiniz isterseniz

Teşekkür ederim kızlar.Bu aralar fazla makyaj da yapmıyorum sanki iyice solgunlaştım.

bence kahve köpüğü canım
yüzünü daha yumuşak göstermiş
siyah renk bana göre yüz ifadesini çok sert gösteriyorbilmiyorumkismile

bayan olmak ne zor yaaa saçlarımızla o kadar çok kafayı yoruyoruz ki ama yaradılışımızda var :)))

ben de düşünüyodm ne yapsam saçımı diye küllü kumral dore aldım yaptım ortaya güzel bişi çıktı ama çok da değişmedi yani düşünüp durduğumla kaldım

ama sana koyu renk daha çok yakışmış cnm çok daha güzel duruyo yüz hatların

ablacım bence koyu renk.koyu renk her zaman tenı acık gosterır.sana da koyu renk yakısmıs.benım fıkrım koyu renk....:koyuya dön olmaz:

cnm ben kahve köpüğünü çok beğendim sanki daha yakışmış gibi ama diğerlerine yakışmamış diyemem onlarda güzel karar senin zemuszemus

Teşekkür ederim kızlar ama hala ne yapacağımı bilmiyorum.Tıpkı çevremdekiler gibi farklı yorumlar geliyor.Çok kararsızım çooook.Koyu renge boyatmak istiyorum fakat tekrar dönüşü olmaz diye düşünüyorum.O kadar açtırdımbilmiyorumkismile

Evet öyle canım makyajsız daha solgunum.Bir süre daha kullanayım kahve köpüğünü sonra belki koyulaştırırım.Hepinize çok teşekkür ederim kızlar.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…