• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu renkler ..

PastelBoya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2007
1.859
8
0
35
Kütahya
Saclarım karamel sogan kabugu arası bir renkti diplerim de 4-5 cm gelmisti .. Cok cirkin oldugundan boyamaya karar verdim ..Voilanın bir rengini denedim kendi sac tonuma cok yakın bir renkti koyu tutar diye düsündüm ama baya acık tuttu ..

2-3 hafta sonra tekrar boyamak zorunda kalacagım .. Hangi markayı hangi tonu önerirsiniz ..Kendi sac rengim koyu kumral ama bu renk sacımdaki rengi kapatmaya yetmez .. Koleston cok koyu tutuyor ama hep kızıllı renkler cıkıyor .. Loreal casting cok iyi ama oda cabuk akıyor ..

Bildiginiz koyu renkler istiyorum ama zift gibi düz bir renk degil ısıltılı bir renk olsun ..

ben bir hafta önce voila altın kahve 5,3 ile saçlarımı boyadım altın parıltıları olan kızıllıgı yok denecek kadar az bir kahve tonu elde ettim ama hangi boyayla boyarsan boya sakın kutunun üstündeki renge bakarak boyama mutlaka kataloga bak ordaki renkler elde edecegin renge çok yakın kutulardakiyle alakası yok

Back