Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bayanlar duydugm bırseyı paylasmak ıstıyorum ne kadar dogrulugu var ılk defa duydum paylasmak ıstedım kadın ve kızı bır bırınden ayıran ozellık adet kanı ...kadın olanlarda adet kanı koyu kızların kanı ıse daha acık renlı oluyomus
kim uydurmuş bunu yaa.... yuh artık yani.. kanın rengini belirleyen bekaretmi oldu şimdi :)) inanma böyle şeylere canım sen hiç gülesim yoktu çok yaşa emi..
ben şu kadın kız mevzusundan inanılmaz rahatsız oluyorum yani bu dünyada 3 cinsiyetmi var ? kadın-kız-erkek bakire yada bakire değil deyin yaa acayip sinirleniryorum yeminle sonuçta bakireninde cinsiyeti kadın bakire olmayanında
ben şu kadın kız mevzusundan inanılmaz rahatsız oluyorum yani bu dünyada 3 cinsiyetmi var ? kadın-kız-erkek bakire yada bakire değil deyin yaa acayip sinirleniryorum yeminle sonuçta bakireninde cinsiyeti kadın bakire olmayanında