• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama koyu renk ve röfle soru???

pinguu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
1.592
0
0
Kütahya
saclarımı en son koyu renge sıyaha boyamıstım 2009 kasım yada aralıktı.Ogün bugundur bır daha boya surmedım saclarıma dıpten kendı rengım cıkıyo 7-8 ay oldu yanı...
sımdı ben dogumdan sonra bıkac ay daha hıc ellemıycem saclarımı mart 2011e kadar. toplamda bu boyayı vurmamın ustunden 15ay gecmıs olucak sıyah boya akmış olur mu? röfle yaptıabılırmıyım soyledıgım zaman dılımınde ya da ne zaman en erken yaptırabılırım yanı bu sacımdakı boya ne zaman akmıs olur?

genel olarak koyu renge boyanmıs bı sactan koyu renklı boya ne kadar surede akar?

bildiğim kadarıyla siyah boya hiçbi zaman akmıyo.başka bi renge boyamış olsan bekle derdim ama siyahtan açıcılarla ancak kurtulursun.ya da tamamen kestirirsin siyah yerleri uzadıkça.

bence beklemene gerek yok.siyah kalan yerleri kendi doğal renkteki saçlarına değdirmeden palette yoğun renk açıcıyla aç bence.sonra da komple saçını kumral tonlarında boyarsan röfleye de güzel bi zemin hazırlamış olursun.

bence beklemene gerek yok.siyah kalan yerleri kendi doğal renkteki saçlarına değdirmeden palette yoğun renk açıcıyla aç bence.sonra da komple saçını kumral tonlarında boyarsan röfleye de güzel bi zemin hazırlamış olursun.

suan 7 aylık hamıleyım canım :utangac: zaten ınan hamıle kalmıs olmasam suana kadar durmam mucızeydı =) bebek dogsun ılk zamanlar da zaten onla ılgılenmekten oyalanmaktan aklıma gelmez saclarımla oynamak ama onumuzdekı bahar aylarında artık hem zayıflamıs olurum hem saclarımı yenılemış :) beklememın sebebı sımdılık budur :lepi:

:)) inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde eline alırsın zamanı geldiğinde.ben çoktan doğum yaptın sanmıştım.acele acele okuyunca böyle oluyo.:kedi:

canım o zamana kadar bayaa bi akar bence boya. sen arada beyaz sabunla da yıka bence. böylece daha çabuk akıtmış olursun siyahı. sonra da röfle balyaj artık ne istiyorsan rahatlıkla yaptırırsın. kuaför ayarlamasını yapar... allah bebişini de sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım. ömürlü olsun. analı babalı büyüsün inşallah....

:)) inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde eline alırsın zamanı geldiğinde.ben çoktan doğum yaptın sanmıştım.acele acele okuyunca böyle oluyo.:kedi:

canım o zamana kadar bayaa bi akar bence boya. sen arada beyaz sabunla da yıka bence. böylece daha çabuk akıtmış olursun siyahı. sonra da röfle balyaj artık ne istiyorsan rahatlıkla yaptırırsın. kuaför ayarlamasını yapar... allah bebişini de sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım. ömürlü olsun. analı babalı büyüsün inşallah....

dediğin tarihe kadar, boyanın rengi açar kendini epeyce..

tskler kızlar ılgılendıgınız ıcın =) ınsallah gıder artık gıtmezse mecburı kestırıcem ama tabıı kesıtrme tarftarı da degılım acıkcası sıkıldım artık kısa sactan bıraz da uzun ve sarı keyfını cıkarmak ıstıyorum =) bu arada bebısım ıcın olan dıleklerınıze de ayrıca tsk edıyoruma.s.

tskler kızlar ılgılendıgınız ıcın =) ınsallah gıder artık gıtmezse mecburı kestırıcem ama tabıı kesıtrme tarftarı da degılım acıkcası sıkıldım artık kısa sactan bıraz da uzun ve sarı keyfını cıkarmak ıstıyorum =) bu arada bebısım ıcın olan dıleklerınıze de ayrıca tsk edıyoruma.s.

Bebeginiz herhalde dogmustur, güle güle büyütün...

Saçınızı kauförde önce acacaklardır, daha sonra kumral tonlarına boyayıp daha sonra röfle yapacaklardır. Elbette ki biraz yıpranma olur ama iyi bir kuaförde , iyi ürünlerle yaptırırsanız hiç sorun yaşamazssınız. Sonrasında Bonacure veya Kerastese bakımı da yaparsanız sapa saglam kalır saclarınız.
Röflede Loreal'in platinum serisini kullanan kuaför bulun.Bu seri digerlerine göre en kalitelisi ve sacı neredeyse hiç yıpratmıyor.Yani ben bundan sonra asla baska ürün kullandırtmam sacıma.süprizzzzz

Back