Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu Renk Saçlarımı Nasıl Kumral Yapabilirim?

ShaKaty

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2009
41
13
88
29
Kızlar bana yardımcı olun lütfen saçlarımı en son palette koyu kakao yapmıştım onun altında da ombre vardı.Şimdi bende Palette yoğun renk açıcı, hairplus saç açıcı ve birde palette küllü açık sarı aldım (4 tona kadar renk) açan ama bunları daha henüz yapmadım çünkü biraz korkuyorum saçımda turunculuklar oluşabilirmiş falan diye genelde forumda öyle konuşulmuş çünkü... Saçlarım şuanda koyu kahve hafif kızıllıklar oluştu ama ben bu renk istiyorum tam sizce bu rengi nasıl elde edebilirim? ;

ablamın muzdarip olduğu bir konu :) o da kahve aldı saçları simsiyah oldu şimdi kumral tonları istiyor arayış derdinde bakalım fikir gelirse bize de yardımcı olur :)

Saçlarınızı turuncu sari olana kadar açıp,üzerine 8.1 loreal ile boyarsaniz aynı renk olur. Tabi bu resimde ışıltı da var aralarda.ben siyahtan geçmiştim o renge kendim.şimdi 1 ton koyusu 7 boyuyorum. Çok seviyorum kumral tonları yikadikca dogallasiyor. Boyamaya kıyamıyorum. Şuan kendi ana saçımla aynı. Birebir. Dibim gelmiyor o yüzden artık. Kuaförlerin yapamadığı,saçımı mahvettigi bir durumda kendim yakaladım bu doğallığı. Onlara kalsa ya turunculuk ya yesillik yapıyorlar saça.

.

Ben saçlarımı şuan açtım ama şuan turuncu bile olmadı bildiğin koyu bakır kahve gibi bişi oldu :-(

.

Ben saçlarımı şuan açtım ama şuan turuncu bile olmadı bildiğin koyu bakır kahve gibi bişi oldu :-(
Ozaman rengin koyu çıkar. 8.1 olmaz zaten okadar koyu saça. Ozaman 7.1 boyayabilirsin bir süre. Ama çok açık bir renk bekleme. Bu renklerde alt zemin açık olmadan olmuyor. Tekrar açtığında muhtemelen olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…