• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama koyu renk saçın açılması:(

ozge86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2006
37
0
86
Ankara
Bugün saçlarımı koyu kahveye boyattım ama siyah gibi oldu ve gözüme çok garip geliyo:( Bu saçı boyatmadan biraz açabilmenin bi yolu var mıdır (yani boyayı akıtmanın)?

benimde saçım aynı renk ilk üç defa boyadığımda yıkadıkça kendiliğinden açılda ama son boyadığım açılmadı aradan biraz zaman geçince gözün alışır bu rengide sevebilirsin acele edip saçını boyamaya kalkma saçın yıpranabilir

yok canım boyatmak istemiyorum zaten bir süre. son boyattığının diğerlerinden farkı neydi ki neden açılmadı? birde açılanlar nekadar zamanda açılmıştı?

yanlış hatırlamıyorsam 4 5 yıkamada faklılık oldu sanırımkullandığım boya markalarından son boyam akmaadı markası vital di

Bugün saçlarımı koyu kahveye boyattım ama siyah gibi oldu ve gözüme çok garip geliyo:( Bu saçı boyatmadan biraz açabilmenin bi yolu var mıdır (yani boyayı akıtmanın)?

canım bende aynı şekilde boyatmıştım koyu olmuştu,kepek şampuanıyla sık sık yıkadım bayağı bir açıldı renk,yalnız saçın zemin rengide önemli ne renkti boyanmadan önce?

ama açılır merak etme,kepek şampuanını dene eminimki akacaktır...

canım bende aynı şekilde boyatmıştım koyu olmuştu,kepek şampuanıyla sık sık yıkadım bayağı bir açıldı renk,yalnız saçın zemin rengide önemli ne renkti boyanmadan önce?

ama açılır merak etme,kepek şampuanını dene eminimki akacaktır...

boyamadan önce açık kumral gibiydi rengi. Senin yıkadığın şampuanın markası neydi? yada herhangi bi kepek şampuanıyla yıkasam da aynı olur mu acaba

boyamadan önce açık kumral gibiydi rengi. Senin yıkadığın şampuanın markası neydi? yada herhangi bi kepek şampuanıyla yıkasam da aynı olur mu acaba

loreal kepek şampuanı benimki,ama farketmez heralde canım herhangi bir kepek şampuanıda olura.s

nekadar sık yıkarsan okadar çabuk açılır .benimde saçım normalde kumral kolestonun bi boyasını almıştım koyu kumraldı sanırım kutunun üstünde baya kumraldı ama kullandığımda siyah olmuştu ama çok kısa sürede aktı merak etme seninkide yıkandıkça akar

oof sormayn ya o koleston varya... bi daha asla almam ve asla boyamıcam saçımı öyle kötym ki:(
teselliye çk ihtycm var kzlar ya:(
bende koleston koyu kumral aldım resmen açıktı rengi ama simsiyah çıktı!!boyamadan önce sarydı akarmı sizce?

oof sormayn ya o koleston varya... bi daha asla almam ve asla boyamıcam saçımı öyle kötym ki:(
bende koleston koyu kumral aldım resmen açıktı rengi ama simsiyah çıktı!!boyamadan önce sarydı akarmı sizce?

canım ben kuaförde boyattım hangi marka olduğunu bilmiyorum ama. boyandığından beri hergün yıkıyorum biraz aktı sanki boya(daha 4 gün fln oldu boyatalı). sen ne zaman boyatmıştın?

canım merak etme sen akar o a.s benimkide baya açık kumraldı boyamadan önce şimdi yine eski rengine döndü nekadar sık yıkarsan okadar çabuk akar boyalar endişelenmene gerek yok yerimseniben

sabun da saçtaki boyayı kısa sürede akıtır o yöntemi de uygulayabilirsin ama sabundan sonra saçlarını kremle -ki sertleşmesin.

Yıkandıkça biraz farklılaşacak canım, o boya da biraz akacak, tonu istediğin renge gelecek...Tekrar başka bir renge boyamaya kalkma sakın canım, belli bir şampuana da gerek yok bence elinde ne varsa onunla yıka...

Back