selam kızlar,saçımı kendi rengi koyu kestane, daha önce bikaç kez kızıla boyattım ama akmasıyla uğraşamayıp siyaha yakın bi renge boyadım tam hatırlamıyorum şu anda.
Saçlarım dalgalı, çok elektriklenir ve kalın telliydi. Ama şu sıralar resmen berbat halde.
Uçları sürekli düğüm oluyor,açamıyorum kızlar kopuyor resmen. Ve daha da kalınlaştı sanki boyadıktan sonra. Çok sertleşti kızlar saçım yaa,eski yumuşacık saçlarımı geri istiyorum, geçen bi arkadaşım saçıma dokundu jöle sürdüm sardı o kadar sert ki(
Uçlarının düğüm olması da çok canımı sıkıyor, duştayken watsonsın cilalarından yapıyorum, duştan sonra glissin sıvı saç kremlerinden kullanıyorum ama bi fayda etmiyorsert ve düğüm düğüm saçlar
saç boyanın markası koleston mu diye sormak istiyorum önce
saçını acilen bakıma alman lazım canım, ısıtılmış zeytinyağı badem yağı falan karıştırıp nemli saç boyuna ve ucuna masaj yaparak sür ve yarım saat bekleyip yıka,
haftada en az 2 kez saç bakım maskesini duşa girmeden yarım saat önce saç boy ve ucuna uygula son durulamadan önce de muhakkak aynı maskeden yap,
gliss kullanmaya devam et,
inşallah tez zamanda düzelir saçların
geçmiş olsun.. saçtan çok çeken ve düzelten biri olarak önerilerde bulunucam sana elimden geldiğince ama boyan palette deluxe serisindenmiydi acaba?? bal ve zeytin yağını karıştırıp benmari usulu ısıtıp saçlarına sür ve streçle 2 3 saat beklesin. haftada 1 bunu yap ve yine haftada bir fısfıslı bir şişeye çörekotu susam jojoba papatya ve hint yağından saçına yetecek kdr karıştr içine 2 bephanten 2 evigen 2 bemiks ampül kır istersen diplere ve uçlara sür istersen sadece uçlara yine bir kaç saat bekleyip yıka. şampuanın içine 1 kaşık bal 1 evigen ve 1 bephanten ampül kırıp öle kullan. farkı görüceksin
saçın yanmış herhalde canım...
bepantene kapsul ve badem yapı karışımı yapıp düzenli olarak kullanmalısın. saçlarının uçlarını nemlendirmelisin..
hangi boyayı kullandın?
o zaman yağsız mağsız en basit yöntem şu canım;
şu kavanozda olan saç bakım maskeleri var ya hani elidorun, pantenin glissin falan her markanın var sanırım ben elidorun koparak dökülen saçlar için olan altın rengi kavanozu kullanıyorum, saçını güzelce tara sonra hafif nemlendir, duşa girmeden önce saç bakım maskesini saçının boyuna ve en çok da uçlarına bolca sür ve topuz yap, yarım saat sonra yıkayabilirsin, son durulamadan önce de maske yap yine, farkı farkedeceksin canım. ben her duştan önce yapıyorum ve çok memnunum
daha da basit bir yöntem var mı bilmiyorum
saclariniz yanmis, bademyagi, zeytinyagi yada maske surekli kullandiginiz surece saclarinizi nemli tutmaya yardim eder.. iyilesmesi soz konusu degil.. bu sekilde devam edin ,uzattikcada kestirir, 1 sene icinde en kotu bolumlerini temizlemis olursunuz..
rica ederim canım, saçtan ben de çok çektim, aslında uğraşıp durmasak çekmeyeceğiz ama rahat durmuyoruz
yağ karışımını ekonomik kullanmak istersen en uygun yol spreyli şişeye koyup saça püskürtmektir canım ama yere damlama konusunda onun da garantisi yok illaki sıçrıyor
ben bazen zeytin yağı ve badem yağını karıştırıp cezveye koyuyorum ve ocakta 10-15 sn ısıtıyorum, yağlar çok çabuk ısınıyor zaten, sonrada sprey şişesine koyup hafif nemlendirilmiş saçıma sıkıyorum, işe yaramasını istiyorsan nemlendirmen şart, kuru saç yağı emmez.
bu aralar saç dökülmesi için uygulayıp çok memnun kaldığım bir karışım var ama senin saçında dökülme sorunu yok sanırım, inşallah hiç yaşamazsın da
bir tutam sinemaki, 8-10 karanfil, bir tutam çörek otunu cezvede bir taşım kaynatıp üstünü kapatıyorum demlenmeye bırakıyorum, ılıyınca süzerek spreyli şişeye koyuyorum ve içine bir kaç damla zeytin yağı damlatıyorum, sonra da saç diplerime sıkıyorum, saçımın boy ve ucuna da saç maskesi yapıp topuz halinde yarım saat bekliyorum. saç dökülmesi falan kalmadım şükürler olsun, yeni saçlar da çıktı bol bol, saçım da ipek gb yumuşacık
bunu da yaz bi kenara
teşekkür ederim, saçımı düzleştirmiyorum da aslında boyadan mı yanmıştır? ilk boyattığımda yumuşacıktı son 1 aydır falan böle düğüm düğüm oluyo nası yanmış olabilir anlamadım ki :S
tamam canım çok teşekkür ederimm:)) durulaması zor oluyor mu peki her zamanki gibi yıkıyoruz demi saçlarımızı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?