Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu renk saçımı evde sarı yaptım

Maisondesante

Sağdanikinciyıldız
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
100
0
$IMG_2327.jpg
mavi den sonra üzerine turuncu boyadım dipleri açtırmadan uzatmak için gittikçe koyuttum

$Photo on 4-29-12 at 1.34 AM #2.jpg
palette röfle seti me3+ yı bugün yaptım ve sonuç bu biraz daha açık ama ışıktan ve ıslak olduğundan böyle gözüktü, dipler civciv sarı uçlarda ama ortası koyu turuncu kaldı

3-4 yıldır bakırtonları kullandım hep açtırıp kuaförde yaptırıyordum

mavi için iki kere oreal yaptı kuaförüm ama saçlarım fena halde yandı bende koyultmaya karar verdim
bir daha kuaföre gitmedim zaten

evde bir kaç kez kızıl yaptım 2 haftaya kalmadan aktılar sonra voila sonbahar rüyası 6.35 nı iki kez 1.5 ay arayla kullandım renk sabitlendi

bir ay önceye dek sadece bakım yaptım

sonra loreal 7.1 küllü kumrala boyadım çok az açıldı ama güzel bir tonu oldu doğal durdu
aslında istediğim renk 9.1di küllü sarı.

o yüzden önce röfle setini kullandım 15-20 güne 9.1 i deneyeceğim yada garnier ekstra açıcılı gümüş sarıyı yapar sonu idare eder olursa 1 ay daha bakım yapıp saçımın tamamı aynı ton bulunca 9.1 i yaparım

palette röfle seti korktuğum gibi yıpratmadı,
loreal 7.1 çok daha az açtığı halde ilk hafta taradıkça 4-5cm lik saçlar düşüyordu tarağımdan

yıkadıktan sonra hemen maya maskesini yaptım acil bakım önlemi olarak

tek sorunum aradaki ton farkı umarım 2.kez acıcı yaptığımda geçer

Eklentiler

• $Photo on 4-29-12 at 1.35 AM #3.jpg
    $Photo on 4-29-12 at 1.35 AM #3.jpg
    83,5 KB · Görüntüleme: 252
  • $23032012286.jpg
    $23032012286.jpg
    57,8 KB · Görüntüleme: 228
Son düzenleme:
cnm eğer kuaföre gitmiceksen ve saçının rengini koyultmıcaksan, 1-2 hafta bakım yap bol bol saçlarına günaşırı zeytinyağı sür özellikle
1-2 hafta sonra o koyu kalan yerlere tekrar sür palette açıcıdan. diğer yerlerle eşitlenir azıcık rengi sonrada 1 hafta daha bekler üstünü boyarsın koru sarı bi renge küllü yada gri bir boyayla da karışım yaparsın 2 boyamaya süper olur.

beklediğimden iyi açıldı zaten, iyice kuruyuncada tatlı bi renk oldu ama hep kızıl bakır tonları kullandım hatta kızıl ve bakır ın her tonunu kullandım diyebilirim birde mavi denemiştim, küllü renkleri denemek istiyorum artık, yaşım hala uygunken saçımı mahvetme pahasına küllü sarı vs yaparım sora koyu kızıl devam ederim

Turuncu rengine bayıldım. Bende bakır kullanıyorum şu an ama daha canlı bir renk elde etmek istiyorum... Hangi boyayı kullandın acaba bu renk için? Ya da en iddaalı bakır kızıl hangi boyada var biliyormusun? :)

turuncu olan confidence prouver diye bir marka, yerliymiş "orange 158 c" numarasıda 15tl ye almıştım kadıköyden, basmalı şiselerden,

$tuna-kozmetik-kuafor-malzemeleri-confidence-sac-boyasıyagi-700x700.jpg

çok güzel bir turuncu ama yazın yapmıştım ve burnumdan geldi biraz,
çok kolay akıyor, hani iyi durulamayınca boya terlediğinde akar ya, bunu ne kadar yıkarsam yıkıyım her terlediğimde gece yastık turuncu oluodu ilk 2 hafta sonra da akmış oluodu, ama basmalı şişelerin çoğunda böyle renkler en iyi sonuç veriyor, maviyi jean color diye vardı ondan kullandım, şişede lacivert gözüküyordu ama iyi tuttu ve daha uzun dayandı.

onun dışında genelde palette kullandım, tarçın bakır

Eki Görüntüle 402545

hatta aslında istediğim kızıl tonu
$NaturalColors7RNIRLANDAKIZILI.jpg $karen-gillan-and-toy.jpg
böyle bir renkti ama erkek arkadaşım turuncuya bayılıyor

kullandığım markalardan da en kalıcısı voila bu arada

Turuncu rengine bayıldım. Bende bakır kullanıyorum şu an ama daha canlı bir renk elde etmek istiyorum... Hangi boyayı kullandın acaba bu renk için? Ya da en iddaalı bakır kızıl hangi boyada var biliyormusun? :)

bu arada basmalı boyaları genelde normal boyaya katarak da kullanıyorlar, ben hiç denemedim ama forumda kesin bilen vardır. paletteinkine mesela basmalıdan iki basımlık filan karıştırsan daha canlı bir renk elde edersin, yada kendi boyadığın renge

özür dilerim ama mutlaka saçını düz bir kumrala boyatıp 1sene falan dokunmamalısın çok kötü gözüküyo fotolar..

özür dilerim ama mutlaka saçını düz bir kumrala boyatıp 1sene falan dokunmamalısın çok kötü gözüküyo fotolar..

bu kadar açtıktan sonra koyultmaz bi dahA sanıyorum. o koyu turuncu yerleri tekrar açsın paletteyle, sonra 8.0 la küllü bir sarıyı karıştırsın saçına uygulasın bence en mantıklısı bu olur.

bu kadar açtıktan sonra koyultmaz bi dahA sanıyorum. o koyu turuncu yerleri tekrar açsın paletteyle, sonra 8.0 la küllü bir sarıyı karıştırsın saçına uygulasın bence en mantıklısı bu olur.

resimde gözüktüğü kadar kötü değil aslında, ışıktan ve tam kurumamış olmasından sorun
uzun zamandır fön ve sekillendirici hiç kullanmadım
yanık yerleri mavi den olmuştu
aslan baş kestirmiştim
üstlerdeki kat yeri çok kötü ama uzun kısmı kesmeden kısaltamıyorum onu, 5cm filan gitmesi lazım üst kattan
ben bundan daha açık saçı voila ile 2 kez boyadıktan sonra sonbahar rüyası mı ne yazdığım renge koyulmuştu aslında
ama tiyatro için sarı yapmam gerekiyordu ve zaten heves ettiğim denemek istediğim bir renkti evde açtım
uzun zamandır kumralla dokunmadan bakım yaptığım halimden daha kötü değil yanık ve kırıklarım
zaten o yanıkları kestirirsem şu an kalanı yumuşacık nedense, hiç dokunulmamış gibi ama işte alttan da kısaltmam gerek ve o kattan kurtulmak istiyorum
biraz daha uzasın
aynı boyda kestireceğim
omuzda filan
katsız olcak ve yanıklar gitcek
tek çözüm bu

bu sabah aynaya baktığımda saç diplerimden resmin siyah noktalar çıktığını fark ettim, dün kuruduğunda yoktu, batık gibi gözüküyordu resmen, hemen uzar umarım heves ettim görünce, dipleri takip edeyim bakalım bu sayede

bu sabah aynaya baktığımda saç diplerimden resmin siyah noktalar çıktığını fark ettim, dün kuruduğunda yoktu, batık gibi gözüküyordu resmen, hemen uzar umarım heves ettim görünce, dipleri takip edeyim bakalım bu sayede
o zaman bol bol bakım yap canım. hazır yağ karışımları satılıyo 10tl fln deneyebilirsin.
turplu su ve sinamekiyide çok tavsiye etmişler denemeye değer bence.
ılık zeytinyağı sür bide saçına evdeyken akşamdan sür mesela hafiften ısıtıp sonra saçını sar azıcıkta kurutma makinesi tut yatmadan önce de banyo yaparsın haftada 2 gün yap bence. zyetinyağı sayesinde onca işlemden geçen saçlarım yanmadılar sadece yıprandılar.
bide banyodayken saç kremini saçına uyguladıgında 15dk beklet sonra durula buda kendi içinde güzel bir bakım oluyor.
şampuanının içinede sarımsak koy mutlaka bide çam terebenti koy. sarımsağın kokusu saçın kuruduktan sonra geçiyor. eğer rahatsız olurum dersen şampuanına sarımsakla beraber 1 kapak menekşe yağı koyabilirsin.
saçınıda bir süre dinlendir sonra 8.0 gibi bi renge boyarsın içine yarım şişe de küllü boya katarsın fıstık gibi olur.

sağol canım
bu sefer evde açtığımdan çok korkuyordum
bayadır bakım yapıyorum saçı açmaya hazırlamak için
bu seferde boyayı yıkadıktan sonra

ısıtılmış zeytinyağı, soda(su yerine), süt,
içine sinameki, saç bakım yağ, badem yağ
bepanthane, evigen, sedergine, sudafet tablet
kuru maya
loreal in bana hep çok iyi gelmiş olan kuaförde satılan maskesinden
sarımsak
hindistan cevizi yağ

karıştırdım bir çay bardağından biraz fazla oldu, saçı yıkadıktan sonra havluyla kurutup sürdüm ve ıslak ılık havlu sarıp üzerinden fön tuttum ara ara 2 saat kadar beklettim, saçım açma işleminden öncesine göre bile daha iyiydi

bütün yanıklar mavi yaparken kuaförün
"ben açarım yanmaz" deyip
iki oreali fön tutarak yapmasından oldu

diğer arkadaşın dediği gibi uzun süre kumral gezdim hiç boyamadan neyseki voila iyi tuttu hiç akmadı
ama saçda hiç toparlamıyordu
son 2 ayda biraz düzeldi
rol için saçımı açmam gerekiyordu zaten
kuaföre güvenemedim
iyi ki de kendim yaptım

o zaman bol bol bakım yap canım. hazır yağ karışımları satılıyo 10tl fln deneyebilirsin.
turplu su ve sinamekiyide çok tavsiye etmişler denemeye değer bence.
ılık zeytinyağı sür bide saçına evdeyken akşamdan sür mesela hafiften ısıtıp sonra saçını sar azıcıkta kurutma makinesi tut yatmadan önce de banyo yaparsın haftada 2 gün yap bence. zyetinyağı sayesinde onca işlemden geçen saçlarım yanmadılar sadece yıprandılar.
bide banyodayken saç kremini saçına uyguladıgında 15dk beklet sonra durula buda kendi içinde güzel bir bakım oluyor.
şampuanının içinede sarımsak koy mutlaka bide çam terebenti koy. sarımsağın kokusu saçın kuruduktan sonra geçiyor. eğer rahatsız olurum dersen şampuanına sarımsakla beraber 1 kapak menekşe yağı koyabilirsin.
saçınıda bir süre dinlendir sonra 8.0 gibi bi renge boyarsın içine yarım şişe de küllü boya katarsın fıstık gibi olur.

ben maskeye hindistan cevizi filan da kattım, kuaförüm üzerinde 3dk yazıyor ama sen en az 30dk tut demişti
bazen gece yatmadan saç uçlarımı ıslatıp sürüyorum
sabah sinameki vs gibi bir maske hazırlayıp sürüyorum, 2-3 saat sonra yıkıyorum yumuşacık oluyor ki serumlar bile yumuşatmaz uçlarını katlarımın
sarımsakda neyseki rahatsız etmiyor
severim zaten
sinameki ve turpda kötü kokuyor ama yıkadığında hiç kalmıyor zaten içim rahat o yüzden
ama yeni taşındığımızdan çok uğraşıcak vakit bulamıyorum
evde olmayan aksaklık kalmadı zaten
3 gündür iskiyle uğraşıyoruz logar kapağı taştı filan annem sen hala saçına vakit nasıl buluyorsun diye söyleniyor

saçımın koyu renk kısmına açıcı sürdüm kızlar, içine yeşil boya koydum biraz da turuncu gitsin diye, son 10 dakikasında yaydım, ortalar aynı, dip ve uçlar o 10dkda açılmış platin olmuş ve turunculuğu gitmiş ortası bildiğiniz bakır!

sacini koyu renkten sari yapamamissinki baslikta sari yaptim yaziyor.. cok kotu bir renk olmus. saclarin inanilmaz yipranmis gorunuyor mavi siyahtan dolayi demissin.. bence bir an once isini iyi yapan bir kuafore git ve saclarini kullu bir kumrala boyat boylece kizilligin daha az cikmasini saglarsin diger yandan da kotu renkten ve tekrar tekrar boyayip iyice saclarini yipratmaktan kurtulursun..

sacini koyu renkten sari yapamamissinki baslikta sari yaptim yaziyor.. cok kotu bir renk olmus. saclarin inanilmaz yipranmis gorunuyor mavi siyahtan dolayi demissin.. bence bir an once isini iyi yapan bir kuafore git ve saclarini kullu bir kumrala boyat boylece kizilligin daha az cikmasini saglarsin diger yandan da kotu renkten ve tekrar tekrar boyayip iyice saclarini yipratmaktan kurtulursun..

bugün 8.1 e boyadım,
1.öncelikle siyah mavi değil açık buz mavisiydi, kuaför yaktı zaten
2.resimde saçım hala nemliydi belli olmuyor fazla, açmadan önce uçları zaten yanıktı ve açtığımda hiç zarar görmedi
ve resim sadece bir kez açıcı yapılmış hali
3. ilk resimdeki kuaförün açtığı saç uzarken ve hiç kestirmediğim halde ve üzerine kendm açtığım halde saçım kuaförün açtığı zamandan çok daha iyi durumda

dün tekrar bu sefer organik açıcı kullanıp bugün 8.1 e boyadım loreal ve kutudaki renk tam oldu, ton farkı da kapandı

yine de teşekkürler :KK51:

X