Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu renk saça boya uygulama...(resimli)

buldum canım msjı yalnız kısa vadede elde edebılcegım bı işlem yok mu acaba cok soru soruyorum ama resımlerdekı gıbı mı senın elde ettıgın saç rengı:97:

kızlar akos karamel aldım ama önce saçımı açmam lazımmış nasıl yapıcam ?dipler kendı rengı altlar orta kahve???

resimde eklediğin sac rengi balyajla elde edilmiş gördüğün gibi koyu renklerde var arada
en iyisi uaföre gitmen

iki kutu palette yoğun renk açıcı al.saçının boyalı yerlerine sür 35 dakka falan bekle.sonra diplerine de sürüp 15 dakka daha bekle.hemen hemen aynı tonlara gelmiş olur saçının uçlarıyla dipleri.turunculuk olucağı için ilk boyanda küllü sarıyla boya.eğer tamamen kapanmazsa turunculuk bi hafta sonra tekrar boyarsın aynı renk ile.daha sonra bal köpüğüne boyarsın eğer iki boyamadan sonraki rengi beğenmezsen.

ben karamel rengı yapmak ıstıorum karamelle kullu sarıyı kariştrsam olmaz mı karamelın rengını bozar mı veya ortaya kötu bı sonuç cıkar mı boyuycaz bırazdan acıl yardım ıstıoyorum kızlarr

zaten turunculuk olucağı için küllü renkle boyamanı söylemiştim.küllü sarıyla boyadığında saçındaki renk küllü sarı olmıcak muhtemelen.karamele bal köpüğüne yakın bi renk olucaktır.ama açtıktan sonra direk karamel boyarsan tupturuncu kalırsın gibi geliyo bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…