yakışacağına eminim yardımcı olmak isterdm ama hiç sarı tonlarına boyamadm
eğer diplerin çıkmamışsa 10.0a boya yeteri kdr açılmamşsa 1 hafta snra tkrr boya
10.0 sacını 2-4 ton açar.yavaşça 1er hafta arayla kırablrsn rengi ama kendi renginle boya aynı olmaz kesinlikle diplerde bantlaşma olur.onu da 5 dk koyu kumralı diplerinde tutarsan halledersin.ya da diplerinde çok az bekleticen boya tecrüben yoksa rengi anlayamayablrsin.
renk bal köpüğü
bana küllü koyu sarı gıbı geldı ama benım saçımda ne renkle elde edılır asıl soru bu:18:
Yok canım küllü koyu sarı boyle olmuyor ki saçta :s MeriSu ''nun dediği gibi bal köpüğü bu.
benim saç rengime yakın bir renktesin su an. bence kumral tonlarını dene derim,daha cok yakısır.
2. fotoda renk pek belli değil ışıktan dolayı dipler koyu küllü sarı, uçlar bal rengi gibi çıkmış..:26:
saçının da dipleri açık uçları kahveden dolayı daha koyu... küllü açık kumralla istediğin sarı yansımalı rengi elde edersin cnm ama uçlardaki koyuluktan dolayı emin olamıyorum o kısımların renginin kırılması lazım ya da boyarken önce koyu kısımları boyadıktan sonra bekleme süresinin sonuna doğru da dipleri boyaman gerekir ama bu seferde uçların turuncu yansımalı olma ihtimali var saçın diplerdeki gibi ve tek renk olsaydı işin kolaydı ama bu durumda uzman birinden yardım alsan çok daha doğru olur açıcı kullanmanı önermem riskli ama boya silicilerle yapabilirsin belki..
bence bu saçta balyaj var her yeri aynı ton değil bence balköpüğü zemine 1-2 ton açığında balyaj atılmış sen bunu evde yapamazsın balköpüğüne boyasan da aynı havayı vermez bal köpüğüne başarılı bi şekilde çevirebilirsen iyi bir kuaföre resmi gösterip balyaj attırabilirsin
Evet bu rengi evde yapabilmek pek mümkün değil.Resmide alıp git kuaföre ama resimde saçın rengi tam belli olsun yoksa bu rengin aynısı olmaz falan :s Birde iyi bir kuaföre git sokak arası kuaförü olmasın emin ellere emanet et saçlarını :)
saç rengimiz aynıymış:)
bence benim sölediklerimi aynen uygula
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?