• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu renk saça boya uygulama...(resimli)

betul_ant

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
47
0
36
Antalya
Mrb arkadaslar ben buday tenlıyım gözlerımde kahverengı ve saçım suan aşagıdakı resımdekı renk (palette buyulu kahve)
$Görüntü039.jpg

ve ben saçımda sarı yansımalı bi deişiklik istiyorum şu resimdeki gibi
$kimi91.jpg

benım ten rengımde cok acık deıl resımdekı oldugu gıbı yakısıcagını dusunuyorum ama bu rengı nasıl elde edebılırım???Sitede gördugum kadarıyla bu işi gercekten iyi anlayan kişiler var yardımcı olursanız çok mutlu olurummm(RESİMLERE TIKLAYARAK RENKLERI DAHA NET GÖREBILIRSINIZ)

eğer diplerin çıkmamışsa 10.0a boya yeteri kdr açılmamşsa 1 hafta snra tkrr boya

10.0 sacını 2-4 ton açar.yavaşça 1er hafta arayla kırablrsn rengi ama kendi renginle boya aynı olmaz kesinlikle diplerde bantlaşma olur.onu da 5 dk koyu kumralı diplerinde tutarsan halledersin.ya da diplerinde çok az bekleticen boya tecrüben yoksa rengi anlayamayablrsin.

10.0 sacını 2-4 ton açar.yavaşça 1er hafta arayla kırablrsn rengi ama kendi renginle boya aynı olmaz kesinlikle diplerde bantlaşma olur.onu da 5 dk koyu kumralı diplerinde tutarsan halledersin.ya da diplerinde çok az bekleticen boya tecrüben yoksa rengi anlayamayablrsin.

sanırım boyamaya uçlardan başlarsam her yer aynı renk olur ama bu renkle resımdekıl rengı elde edebılır mıyım acaba bu rengın adı nedır bılıyo musun??

benim saç rengime yakın bir renktesin su an. bence kumral tonlarını dene derim,daha cok yakısır.

benim saç rengime yakın bir renktesin su an. bence kumral tonlarını dene derim,daha cok yakısır.

:44: ben bıraz sarı yansıması olsun ıstıyorum ama sıcak göze batan bı renk deıl ne zaman sarı saclı bırını görsem hayranlıkla baktıgımı farkedıorum yapayımda yakışmasa bıle kendım bunu görıyım en azından:23:

Son düzenleme:
2. fotoda renk pek belli değil ışıktan dolayı dipler koyu küllü sarı, uçlar bal rengi gibi çıkmış..:26:
saçının da dipleri açık uçları kahveden dolayı daha koyu... küllü açık kumralla istediğin sarı yansımalı rengi elde edersin cnm ama uçlardaki koyuluktan dolayı emin olamıyorum o kısımların renginin kırılması lazım ya da boyarken önce koyu kısımları boyadıktan sonra bekleme süresinin sonuna doğru da dipleri boyaman gerekir ama bu seferde uçların turuncu yansımalı olma ihtimali var saçın diplerdeki gibi ve tek renk olsaydı işin kolaydı ama bu durumda uzman birinden yardım alsan çok daha doğru olur açıcı kullanmanı önermem riskli ama boya silicilerle yapabilirsin belki..

2. fotoda renk pek belli değil ışıktan dolayı dipler koyu küllü sarı, uçlar bal rengi gibi çıkmış..:26:
saçının da dipleri açık uçları kahveden dolayı daha koyu... küllü açık kumralla istediğin sarı yansımalı rengi elde edersin cnm ama uçlardaki koyuluktan dolayı emin olamıyorum o kısımların renginin kırılması lazım ya da boyarken önce koyu kısımları boyadıktan sonra bekleme süresinin sonuna doğru da dipleri boyaman gerekir ama bu seferde uçların turuncu yansımalı olma ihtimali var saçın diplerdeki gibi ve tek renk olsaydı işin kolaydı ama bu durumda uzman birinden yardım alsan çok daha doğru olur açıcı kullanmanı önermem riskli ama boya silicilerle yapabilirsin belki..

bende çözemedım bal köpügü mü? küllü altın sarısı mı? bir kac daha fotograf eklıyıım belkı ortamdan dolayı daha net gözükür:59:
$kim_kardashian_blonde-4.jpg $kim_kardashian_blonde-6 (1).jpeg $kim kardashian lighter hair 1.jpg $kim_kardashian_blonde-1.jpg $kim-kardashian1.jpg $kim_kardashian2_300x400.jpg $kim-k-shopping-in-soho.jpg

bence bu saçta balyaj var her yeri aynı ton değil bence balköpüğü zemine 1-2 ton açığında balyaj atılmış sen bunu evde yapamazsın balköpüğüne boyasan da aynı havayı vermez bal köpüğüne başarılı bi şekilde çevirebilirsen iyi bir kuaföre resmi gösterip balyaj attırabilirsin

bence bu saçta balyaj var her yeri aynı ton değil bence balköpüğü zemine 1-2 ton açığında balyaj atılmış sen bunu evde yapamazsın balköpüğüne boyasan da aynı havayı vermez bal köpüğüne başarılı bi şekilde çevirebilirsen iyi bir kuaföre resmi gösterip balyaj attırabilirsin

Evet bu rengi evde yapabilmek pek mümkün değil.Resmide alıp git kuaföre ama resimde saçın rengi tam belli olsun yoksa bu rengin aynısı olmaz falan :s Birde iyi bir kuaföre git sokak arası kuaförü olmasın emin ellere emanet et saçlarını :)

Son düzenleme:
Evet bu rengi evde yapabilmek pek mümkün değil.Resmide alıp git kuaföre ama resimde saçın rengi tam belli olsun yoksa bu rengin aynısı olmaz falan :s Birde iyi bir kuaföre git sokak arası kuaförü olmasın emin ellere emanet et saçlarını :)

kızlar boyaları araştırırken Kim'in saçındakı renklere cok yakın tonlar buldum:66:ama hangisi en yakın karar veremedım bu tonlar schwarzkopf igora royal renkleri bunları toptan bı magazada bulabılır mıyım acaba antalyada oturuyorum:97:

Eklentiler

• $igora9-50.jpg
    $igora9-50.jpg
    22,1 KB · Görüntüleme: 72
  • $igora11-45.jpg
    $igora11-45.jpg
    18,7 KB · Görüntüleme: 70
  • $igor.jpg
    $igor.jpg
    23,8 KB · Görüntüleme: 67
  • $igora9-5.jpg
    $igora9-5.jpg