• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu Renk Sac Sevenler

Slania

♪♫
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2010
5.765
282
373
Ne kadar saclarimi dogal rengi olan acik kumrala döndürecegim diyorsam da vazgecemiyorum siyahtan. 2 senedir saclarimi siyaha boyuyorum her seferinde bu sefer boyamayacagim dediysem de hep boyadim. Beyaz tenli kara gözlü oldugum icin yakistigini düsünüyorum. Pamuk prenses gibi oluyorum. :69: Bir süre acik kumral kullandiktan sonra özellikle saclarim uzayinca yeniden boyamayi düsünüyorum. Uzun sacta harika duruyor.

Ayrica koyu renklerin de tonlarinin en az sarilar ve kizillar kadar cesitli oldugunu düsünüyorum. Mavi siyah, kizil siyah, kizil kahve, küllü koyu kumral, cikolata kahve... vs. Aranizda acik renk sacli olup da saclarini koyu renklere boyayan var mi? Siz hangi tonlari seviyor ve kullaniyorsunuz. Ben kizil kahve tonunu cok seviyorum. Tam hatirlayamiyorum ama 2 sene önce ona benzer bir rengi Garnier color naturals cikolata kahveyle elde etmistim fakat cabuk akmisti. Aranizda o rengi kullanan varsa kullandigi boyayi ve numarasini paylasabilir mi?

Begendigim bir kac resmi paylasayim.

Benim istedigim kizil kahve bu.

Son düzenleme:
İşte benim konum :kkk: Doğal sarı saçlarımı yıllardır mavi siyaha boyatıyorum ve çok memnunum. Çok beyaz tenliyim, o yüzden yakıştığını düşünüyorum. Artık herkes sarışın zaten, siyah saç asil ve farklı bir hava katıyor özellikle beyaz tenliler kesinlikle denemeli.

Son düzenleme:
İşte benim konum :kkk: Doğal sarı saçlarımı yıllardır mavi siyaha boyatıyorum ve çok memnunum. Çok beyaz tenliyim, o yüzden yakıştığını düşünüyorum. Artık herkes sarışın zaten, siyah saç asil ve farklı bir hava katıyor özellikle beyaz tenliler kesinlikle denemeli.

Yazacagini tahmin etmistim. Bir konuda sari saclarini mavi siyaha boyadigini yazmistin, bu konuyu yazarken aklima direk sen geldin. O kadar insan sari sac diye ölürken bizim siyaha boyatmamiz büyük cesaret. :51: Ben sarisin degilim ama yazin günesin etkisiyle sariya dönen saclara sahibim. Yüzüm beyaz sacim koyu sari kendime yakistiramadigim icin siyaha boyadim. Ara ara pisman olsam da yine vazgecemedim. :70: En kötüsü de insanlarin sürekli gotik, satanist, blackci gibi sifatlar takmasi. Tamam gotikleri sevebilirim, piercingim de olabilir, ama ne gotigim, ne blacki. :1:
Profildeki sen isen resim fazla net olmasa da yakistirdim siyah saci. Gercekten asil duruyor. :128:

Yazacagini tahmin etmistim. Bir konuda sari saclarini mavi siyaha boyadigini yazmistin, bu konuyu yazarken aklima direk sen geldin. O kadar insan sari sac diye ölürken bizim siyaha boyatmamiz büyük cesaret. :51: Ben sarisin degilim ama yazin günesin etkisiyle sariya dönen saclara sahibim. Yüzüm beyaz sacim koyu sari kendime yakistiramadigim icin siyaha boyadim. Ara ara pisman olsam da yine vazgecemedim. :70: En kötüsü de insanlarin sürekli gotik, satanist, blackci gibi sifatlar takmasi. Tamam gotikleri sevebilirim, piercingim de olabilir, ama ne gotigim, ne blacki. :1:
Profildeki sen isen resim fazla net olmasa da yakistirdim siyah saci. Gercekten asil duruyor. :128:

benimde tenim beyaz saçlarım siyahtı
ama sıkıldım açtım rengi kumral gibi şimdi.. pek sevemedim ya renk hoş değil ya da beni soluk gösteriyor gibi

benimde tenim beyaz saçlarım siyahtı
ama sıkıldım açtım rengi kumral gibi şimdi.. pek sevemedim ya renk hoş değil ya da beni soluk gösteriyor gibi

Ben de acmayi düsünüyorum. Tekrar acik kumral yapacagim saclarimi. O da annem istiyor diye, yoksa benim istedigim renk kizil kahve.
Tekrar sacini koyu renge boyamayi düsünürsen siyaha boyama koyu kahveye boya. Hem siyah kadar cig durmuyor, hem de sIkIldIginda acmasi daha kolay olur.

benim saçlarim açik kumral ve bende uzun zamandr siyaha boyuyorum :)) herkes çok yakistigini soyluyor. beyaz tenliyimde zaten. tek sorun zor bi renk olmasi :S mesela simdi kizil siyah yaptirmak istiyorum ama açtirmadan olmaz :S koyu renk saçlar kesinlikle çok asil gosteriyor ve de yapilan makyajin daha belli olmasini sagliyor. ben çok memnunum. bu arada ilk resimdeki rengede bayildim :)

Evet profildeki benim, tabi biraz renkleriyle oynyıp flulaştırdım resmi :1: Gotik ya da satanist olmakla ne ilgisi var, boşver insanların ne dediğini. Bakıyorum herkes saçlarını sarıya boyatıyor, tek kalıptan çıkmış gibi herkes. Ama siyah saçın çok ayrı bir havası ve çekiciliği var bence. Sen de beyaz tenliysen eminim çok yakışıyordur :nazar:

beyaz tene cidden siyah saç yakışıyor.bende beyaz tenliyim saçlarımda boyaydı siyaha.ama bu sene akıtıyorum yavaş yavaş gittiler.kendi rengimde yakışıyor bana kahverengi(açıklı koyulu bi kahve..)çok tatlı bi renk.

Bende siyahı 2-3 sene kullandm.Buğday tenliyim ve beni daha beyaz gösteriyordu ama sıkıldığım için boyamadım.Çok zor kurtuldum saçımı kestirmek zorunda kaldım ama beyaz tenlilere çok yakıştırıyorum özellikle de küçük sırlardaki Ayşegül'e.

siyah saç bilinenin aksine beyaz tenden cok renkli göze sahip kişilere cok yakısır.:63:

siyah saç bilinenin aksine beyaz tenden cok renkli göze sahip kişilere cok yakısır.:63:

Canim onunla ilgili bilinen bir sey yok ki ortada. Herkesin zevki ayri. :8:
Ben mesela siyah saci beyaz tenli mavi gözlülere ya da beyaz tenli kara gözlülere cok yakistiririm. Bal rengi ve yesil gözlülere kizil daha cok yakisiyor. Kimisi de tam tersini düsünür. Bir baskasi esmerlere yakistirir falan filan... :82:

benim saçlarim açik kumral ve bende uzun zamandr siyaha boyuyorum :)) herkes çok yakistigini soyluyor. beyaz tenliyimde zaten. tek sorun zor bi renk olmasi :S mesela simdi kizil siyah yaptirmak istiyorum ama açtirmadan olmaz :S koyu renk saçlar kesinlikle çok asil gosteriyor ve de yapilan makyajin daha belli olmasini sagliyor. ben çok memnunum. bu arada ilk resimdeki rengede bayildim :)

Katiliyorum. Yüz hatlarin ortaya cikiyor. Ne zaman saclarimi koyu bir renge boyasam bunu farkederdim. Yüzüme bir güzellik gelirdi sanki. Ayrica kirmizi ruj da cok yakisiyor. :21:

Siyah üzerine kizil boyarsan eminim ortaya cikan renk kizil siyah olacaktir. Siyah aktigi zaman zaten cok hafif kizil parlar. Tam olarak nasil bir ton istiyorsun?

Evet profildeki benim, tabi biraz renkleriyle oynyıp flulaştırdım resmi :1: Gotik ya da satanist olmakla ne ilgisi var, boşver insanların ne dediğini. Bakıyorum herkes saçlarını sarıya boyatıyor, tek kalıptan çıkmış gibi herkes. Ama siyah saçın çok ayrı bir havası ve çekiciliği var bence. Sen de beyaz tenliysen eminim çok yakışıyordur :nazar:

Yakistigini söylerler, tesekkürler. :61:
Insanimiz damgalamayi, lakap takmayi sever. Ben de nasibimi aliyorum yani. :1:
Yakisiyor ama dipler kumral uclar siyah dolasmak ne kadar yakisirsa bir insana. :27: Annem dogal sac rengimi istiyor. Tabi kendisi koyu kahve sacli beyaz tenli, onun icin hava hos. :63:

Kizlar bu arada ben bu renge iki sene önce boyamistim ama cok cabuk akmisti ayni renk hangi boyada vardir?
Garnier color naturals...çikolata...kahve 5.52

Gerci ben sacimi turuncu ve kizila da boyamak istiyorum o kadar cok renk var ki aklimda. Kizillara da ayri bir ilgim var. Kizillardan hevesimi alayim o zaman kizil üzerine kahve boyarsam buna yakin bir renk olur mu?

Gerci ben sacimi turuncu ve kizila da boyamak istiyorum o kadar cok renk var ki aklimda. Kizillara da ayri bir ilgim var. Kizillardan hevesimi alayim o zaman kizil üzerine kahve boyarsam buna yakin bir renk olur mu?[/B][/COLOR]

canım benim saçım kızıldı,palette 4.0 açık kahveye boyadım.içinde kızıllık olmadığı için kahve oldu ama aralarda kızıl kaldı,akınca yine kızıllar kaldı ve buna benzer bi renk oldu. :34:

beyaz tenli deilim buğday tenliyim
ama gözlerim ela koyu kahveye boyadığımda siyah gbi olmuştu o kadra iltifat aldım ki yaşlı bi komşumuz var o bile aaa senin yüzün gözün açılmış ne güzel olmuşsun:1: dediydi geçen yaz
bakalım cesaret edersem koyu bi renk yapıcam bende siyaha yakın bişeyler

canım benim saçım kızıldı,palette 4.0 açık kahveye boyadım.içinde kızıllık olmadığı için kahve oldu ama aralarda kızıl kaldı,akınca yine kızıllar kaldı ve buna benzer bi renk oldu. :34:

Sag ol canim. Ben de kizilin üstüne kahve boyamistim bir süre sonra akip o renge dönüsmüstü. Ama ben her boyadigimda o rengi elde etmek istiyorum. Bir süre sonra hem dipler o renk olmayacak, hem de boyaya boyaya boyanin rengi oturmus olacak. Bu rengi buldum, hosuma gitti. Boyayan var mi ki acaba? :122:

beyaz tenli deilim buğday tenliyim
ama gözlerim ela koyu kahveye boyadığımda siyah gbi olmuştu o kadra iltifat aldım ki yaşlı bi komşumuz var o bile aaa senin yüzün gözün açılmış ne güzel olmuşsun:1: dediydi geçen yaz
bakalım cesaret edersem koyu bi renk yapıcam bende siyaha yakın bişeyler

Hmm saclarini da uzatiyorsun yakisir.:128: Uzun sacta siyah renge bayilirim. Ben simdi dokunmuyorum saclarima, güzelce uzasin koyu bir renge boyamayi düsünüyorum. En güzeli koyu kahve. Hem siyah kadar cig durmuyor, hem de sIkIldgnda acmasi kolay. Palettenin 4 numara kahvesi bile siyah cikiyor.

Bu arada sacini siyaha boyayanlar, kizil balyaji deneyin. Siyah-kirmizi uyumu harika. :32:

saçlarımın doğal rengi koyu kestane gözlerim kahve tenim baya beyaz ama soluk oluyor makyaj yapmadığımda mavi siyah kullandım ondan önce ise kızıl kestane yapmıştım harika bir renkti mavi siyah ı akıttım ama kuaför saolsun şimdi koyu kızılımsı olan saçlarımı kızıl kestane yaptı şimdi koyu kızıla dönmeye çabalıyorum ama aklımda hala siyahda var çok değişik güzel bir renk uzun saça çok yakışıyor mesela geçen sene saçlarım uzundu harikaydı şimdi orta boy bu yüzden kızıl daha cazip geliyor saçlarım yıpranıcak biliyorum ama yinede kızılı deneyip hevesimi almak istiyorum belkide sürekli kullanacağım renk o olur ama sadece hayatımda kızıl ve siyah rengini seçerim heralde kumral,karamel,sarı hiç sevmediğim renkler bana gothic diyen çok olur dudağımın üstünde bi ara piercing vardı ama çıkarttım onu siyah giyinmeyide severim ama metalci gibi bir havam olduğunu düşünmüyorum gothicleri çok severim tabi ki o ayrı :)

saçlarımın doğal rengi koyu kestane gözlerim kahve tenim baya beyaz ama soluk oluyor makyaj yapmadığımda mavi siyah kullandım ondan önce ise kızıl kestane yapmıştım harika bir renkti mavi siyah ı akıttım ama kuaför saolsun şimdi koyu kızılımsı olan saçlarımı kızıl kestane yaptı şimdi koyu kızıla dönmeye çabalıyorum ama aklımda hala siyahda var çok değişik güzel bir renk uzun saça çok yakışıyor mesela geçen sene saçlarım uzundu harikaydı şimdi orta boy bu yüzden kızıl daha cazip geliyor saçlarım yıpranıcak biliyorum ama yinede kızılı deneyip hevesimi almak istiyorum belkide sürekli kullanacağım renk o olur ama sadece hayatımda kızıl ve siyah rengini seçerim heralde kumral,karamel,sarı hiç sevmediğim renkler bana gothic diyen çok olur dudağımın üstünde bi ara piercing vardı ama çıkarttım onu siyah giyinmeyide severim ama metalci gibi bir havam olduğunu düşünmüyorum gothicleri çok severim tabi ki o ayrı :)

Ben de saclarimi uzatmaya calisiyorum, uzayinca koyu bir renge boyayacagim. Aklimda kizil siyah ve kizil kahve var. Tabi bunlari yapmadan önce tarcin bakira ve kirmiziya da boyayacagim saclarimi yoksa icimde kalir. :37: Bolca islemden gececek yani saclarim, ama olsun hevesimi alayim yeter. :32:
Uzun saca siyah rengi ben de cok yakistiriyorum ama kömür siyahi olmayacak, yumusak dogal bir renk olacak. Nasil bir koyu kizil istiyorsun. Ben kizilligi fazla belli olmayan, güneste kizil parlayan koyu kahveleri cok seviyorum. Bu renk cok hos mesela. Garnier Color naturals cikolata kahveyle buna benzer bir renk elde etmistim. Ama tam hatirlayamiyorum rengi. Bi de cok cabuk akmisti. :

Konus-Benimle_0.jpg

Bu arada resimdeki Kristen Stewart. Sokunuzu yasayin. :1: Tipine kurban oldugum, ona özenip saclarimi bu renge boyatmistim. :37: O zamanlar Alacakaranlik falan da bilmezdim. Konus Benimle filminde tanidim onu.

Zaten sacin siyah tenin beyazsa, bi de piercingin varsa, kesin birileri sana bu lakabi takar. Gecen sene lisede ayni durumu yasiyordum. Sacim Koleston 2 numaraya boyaliydi. Piercingim de vardi. Insanlar dönüp dönüp bakiyorlardi. Soranlar oluyordu gotik misin, metalci misin diye. :1: Gotikleri severim, hatta konu da actim gotik bayanlar diye. Bakabilirsin, güzel resimler var.

Son düzenleme:
Ben de saclarimi uzatmaya calisiyorum, uzayinca koyu bir renge boyayacagim. Aklimda kizil siyah ve kizil kahve var. Tabi bunlari yapmadan önce tarcin bakira ve kirmiziya da boyayacagim saclarimi yoksa icimde kalir. :37: Bolca islemden gececek yani saclarim, ama olsun hevesimi alayim yeter. :32:
Uzun saca siyah rengi ben de cok yakistiriyorum ama kömür siyahi olmayacak, yumusak dogal bir renk olacak. Nasil bir koyu kizil istiyorsun. Ben kizilligi fazla belli olmayan, güneste kizil parlayan koyu kahveleri cok seviyorum. Bu renk cok hos mesela. Garnier Color naturals cikolata kahveyle buna benzer bir renk elde etmistim. Ama tam hatirlayamiyorum rengi. Bi de cok cabuk akmisti. :

Konus-Benimle_0.jpg

Bu arada resimdeki Kristen Stewart. Sokunuzu yasayin. :1: Tipine kurban oldugum, ona özenip saclarimi bu renge boyatmistim. :37: O zamanlar Alacakaranlik falan da bilmezdim. Konus Benimle filminde tanidim onu.

Zaten sacin siyah tenin beyazsa, bi de piercingin varsa, kesin birileri sana bu lakabi takar. Gecen sene lisede ayni durumu yasiyordum. Sacim Koleston 2 numaraya boyaliydi. Piercingim de vardi. Insanlar dönüp dönüp bakiyorlardi. Soranlar oluyordu gotik misin, metalci misin diye. :1: Gotikleri severim, hatta konu da actim gotik bayanlar diye. Bakabilirsin, güzel resimler var.

saçım şu an aynı bu renk benim kuaförde boyatmıştım şimdi aktı hafif kızılımsı kahve oldu içlerde kalan saçlarım ise daha siyahımsı mavi siyahtan kalanlar galiba lisede evet çok yaşanıyor değişik :S hep şu ana kadar kızıl kahve ve senin yolladığın renkleri kullandığım için bir de siyah tabi şimdi şöyle bir renk istiyorum gothic bayanlar konunada bakacağım :)

http://images2.fanpop.com/image/photos/10700000/Kathryn-3-kathryn-prescott-10793320-604-402.jpg

saçım şu an aynı bu renk benim kuaförde boyatmıştım şimdi aktı hafif kızılımsı kahve oldu içlerde kalan saçlarım ise daha siyahımsı mavi siyahtan kalanlar galiba lisede evet çok yaşanıyor değişik :S hep şu ana kadar kızıl kahve ve senin yolladığın renkleri kullandığım için bir de siyah tabi şimdi şöyle bir renk istiyorum gothic bayanlar konunada bakacağım :)

http://images2.fanpop.com/image/photos/10700000/Kathryn-3-kathryn-prescott-10793320-604-402.jpg

Resimdeki renk cok güzelmis, koyu yakutla ona yakin bir renk elde edebilirsin, hatta senin konuna da yazdim bunu. Gecen yaz kullanmistim, soluk olmayan güzel bir kizil.

Kizlar cig ve cok koyu siyah istemeyenler icin bir renk buldum. Kahve diyor ama eminim siyaha yakin bir renk tutar. Fazla cig durmayacagini düsünüyorum.
Koleston kadife kahve 4/77

koleston_4_77.jpg

Son düzenleme:
evet canım gördüm bu renkte siyaha yakın olur hatta siyah ama dediğin gibi doğal olur diğerlerine göre

Back