Ne kadar saclarimi dogal rengi olan acik kumrala döndürecegim diyorsam da vazgecemiyorum siyahtan. 2 senedir saclarimi siyaha boyuyorum her seferinde bu sefer boyamayacagim dediysem de hep boyadim. Beyaz tenli kara gözlü oldugum icin yakistigini düsünüyorum. Pamuk prenses gibi oluyorum. Bir süre acik kumral kullandiktan sonra özellikle saclarim uzayinca yeniden boyamayi düsünüyorum. Uzun sacta harika duruyor.
Ayrica koyu renklerin de tonlarinin en az sarilar ve kizillar kadar cesitli oldugunu düsünüyorum. Mavi siyah, kizil siyah, kizil kahve, küllü koyu kumral, cikolata kahve... vs. Aranizda acik renk sacli olup da saclarini koyu renklere boyayan var mi? Siz hangi tonlari seviyor ve kullaniyorsunuz. Ben kizil kahve tonunu cok seviyorum. Tam hatirlayamiyorum ama 2 sene önce ona benzer bir rengi Garnier color naturals cikolata kahveyle elde etmistim fakat cabuk akmisti. Aranizda o rengi kullanan varsa kullandigi boyayi ve numarasini paylasabilir mi?
Begendigim bir kac resmi paylasayim.
Benim istedigim kizil kahve bu.
Ayrica koyu renklerin de tonlarinin en az sarilar ve kizillar kadar cesitli oldugunu düsünüyorum. Mavi siyah, kizil siyah, kizil kahve, küllü koyu kumral, cikolata kahve... vs. Aranizda acik renk sacli olup da saclarini koyu renklere boyayan var mi? Siz hangi tonlari seviyor ve kullaniyorsunuz. Ben kizil kahve tonunu cok seviyorum. Tam hatirlayamiyorum ama 2 sene önce ona benzer bir rengi Garnier color naturals cikolata kahveyle elde etmistim fakat cabuk akmisti. Aranizda o rengi kullanan varsa kullandigi boyayi ve numarasini paylasabilir mi?
Begendigim bir kac resmi paylasayim.
Benim istedigim kizil kahve bu.
Son düzenleme: