Kontakt Lens Koyu Renk Gözlü Solotica Kullanıcıları !

SacDuzlestirici

Sabahın İlk Işıkları.....
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
2.430
3
Kızlar selam..koyu kahve yada gözleri sıyaha yakın olup solotica kullanan arkadaşlarımız kullanmak ısteyenlere fikir olması açısından buraya solotıcalI resımlerını yukleyebılırler mi? markaları ve serilerini yazarak..mumkunse kendi göz renginizizde yükleyin...benim gözlerim siyaha yakın bu yüzden topazio aldım ama rengın guzellıgıne ragmen gözume uyum sağlamadı..charm serısını düşünuyorum..ama koyu gözde çok fazla belli olmadığı için buraya koyacağınız resimlerle fikir almak istıyorum..teşekkurler

Ustteki gun ışığı altta ki flashlı çekim..

3116.jpg

canım melle bu ne alaka..ben koyu gozlerı açabılen 3 serıden bahsedıyorum..nc topazıo-esmeralda ve quartzo..ha olanda guzel olmuştur o ayrı ama topazıodan nerdeyse kımse memnun degıl...dıkkat etmek lazım alırken..mel en dogalı rahat olabılırsın serısı farklı bunla

canım melle bu ne alaka..ben koyu gozlerı açabılen 3 serıden bahsedıyorum..nc topazıo-esmeralda ve quartzo..ha olanda guzel olmuştur o ayrı ama topazıodan nerdeyse kımse memnun degıl...dıkkat etmek lazım alırken..mel en dogalı rahat olabılırsın serısı farklı bunla

hm evet cnm farketmemişim demekki,ilk defa renkli lens kullanacaklar için tam bi sürünceme bu renk seçimi:KK70: zemuszemus

evet topazio aldım ve çok pişmanım.çok koyu renk benim gözlerim çok abartılı duruyor ve nedense ilk günden beri gözlerim çok rahatsız oldu.

valla ben sattım dun kargoladım bombelı duruşu ve gozumle butunleşmemesınden dolayı..rengı guzel ama ben charm yada cor gbı butunleşcenı sandım benım hatam yani..esmeralda kullanan bı kıza sattım o zaten bu duruşu begenıo ben bde bıraz harelıye alışmışm gozum sıyah olunca

bombeli durusu mu aman yarebbi NC serisi bombelimi duruyor ohaoldumsmile

insllh 2. lensinde mutlu olursun canım

kızlar benim de gözlerim koyu miriana snnki kdr koyu oldukça nc mel yada charm mel mi alsam diye düşünüyorum ne dersiniz

bombeli durusu mu aman yarebbi NC serisi bombelimi duruyor ohaoldumsmile

insllh 2. lensinde mutlu olursun canım

canım esmeralda topazıo ve quartzoda dıger serılere nazaran bombe var.yanı gozle charm ve cor gıbı butunleşmıo..yoksa mel nc ıle bu 3 serı farklı yanlış anlama ha..tesekur ederım inş:kedi:

kızlar benim de gözlerim koyu miriana snnki kdr koyu oldukça nc mel yada charm mel mi alsam diye düşünüyorum ne dersiniz

nc göz bebegını buyuk gosterıyormuş..charmda malum harelı..buna gore karar vermelısın

canım esmeralda topazıo ve quartzoda dıger serılere nazaran bombe var.yanı gozle charm ve cor gıbı butunleşmıo..yoksa mel nc ıle bu 3 serı farklı yanlış anlama ha..tesekur ederım inş:kedi:

nc göz bebegını buyuk gosterıyormuş..charmda malum harelı..buna gore karar vermelısın

canım çok sağol nc istiyorum ztn de charm da bazı kişilerde çok doğal ve hoş duruyo hani biraz da gözün kndi boyutuyla ilgili tabi bu duruş ama malum deneyemediğim için de bilemiyorum :) teşekkürler.

X