Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bu dolguların adını bilmediğimden böyle yazdım.karşıdan çürük gibi duruyorlar.çok şükür görüntüleri dışında bir sorunum yok.geçen diş hastanesine gittim.onları yenilemek zararlı dediler.bilgisi olan var mı.
bu dolguların adını bilmediğimden böyle yazdım.karşıdan çürük gibi duruyorlar.çok şükür görüntüleri dışında bir sorunum yok.geçen diş hastanesine gittim.onları yenilemek zararlı dediler.bilgisi olan var mı.
Benim de arka 8 dişimde evet çürük gibi görünen:)))amalgam dolgularım var..10 yıldır sapasağlam maaşallah:))sadece arka dişlerinizde ise hiç çıkarttırmayın derim, çünkü amalgam dolgular takılırken ve çıkarılırken (zararlı olan bi madde fosfordu sanırım )zararlı diye biliorum..zaten bu zararlı maddeyi dip balıklarından da alıyoruz..komposit dolgudan istenilen rant sağlanamadığı için milletin ağzındaki amalgamları çıkarıp komposit dolgu yerleştiriyo hekimler..kaç kez komposit düştü dolgusu arkadaşımın hele arka dişlerde kuvvetli çiğnendiğinde çökme yapıyor..sıkıntınız yoksa sakın çıkarmayın amalgamları..ön dişlerde yüzeyde kullanılıyo kompozit dişe uygun olarak...tüccar dişhekimlerine dikkat şimdide implantı kötüleyen hekimler var PRP,PRF çıktı implant kafa kemiğine zarar veriomuş MR a girilmiomuş, kişinin kendi kanından alınıp kök hücre oluşturulup boş diş bölümüne ekilip dişkökü oluşuyomuş...3-5 hekime sormadan sakın karar almayın!!!!