Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu renk boyayı boyandıktan hemen sonra mı açtırmalı yoksa bir ay sonra mı?

Lakito

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2007
2.702
205
688
İstanbul
Kızlar canı epeyce sıkkın. Dün saçımı igora 7.77 kumral yoğun bakır ile boyaatım kuaförde.İğrenç resmen havuç kafa gibi oldum. Boyanmadan önce çok güzel bronz kahve saçlarım vardı Sonra o havuç kafadan kurtulmak için kuaför tekrar boyadı saçlarımı. Bu seferde koyu kızıl viyole gibi bi renk oldu. Bana çok itici geldi. Şimdi ne olursa olsun saçlarımı açtırmam lazım ve sanırım tek yol oreal.Yalnız hemen mi açtırayım saçlarımın rengini yoksa bekleyeyim mi? Ne kadar bekleyeyim? Ne olur yardım kızlar moralim gerçekten bozuldu ((

biraz bekle bence canım..sonuçta 2 kez boyanmış saçın aynı gün içinde sanırım...bir de şimdi renk açılacaksa biraz dinlendir derim ben...1 ay değil ama biraz bakım yaparak 2-3 hafta kadar bekledikten sonra boyayabilirsin,şimdiki rengin çok ta insan içine çıkamayacak gibi değilmiş,koyu kızılmış madem..bekle,biraz idare et bence...

bencede canim çok ust uste yapma benimde saçlarim siyah ama oryelden once saç açici denicem palettenin o pek yipratmiyomus bi deniyimde açilinca nasil oluyomus yazarim :)))

evet üst üste açmak boyamak iyi değil..

papatya suyuyla açmayı fln deneseniz..

sonra 1 ay geçsin öyle boyayın bence..

kutudaki renkler hiç tutmuyor bende fındık kabuğu yaptım alakası yok kutudaki renkle..

canım bn koyu kahve boyamıştım siyah gbi oldu çok beğendm bn ama şimdi açıldı
1.buçuk ay olmuştr açılır o biraz bekle sonra gt kuaföre çok yıpranr saçın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…