Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu renk boyalardan kurtulma...

güle güle kullan çok güzel olmuş. yalnız ayrıntılı yazarsan sevinirim boyamadan önce ne renkti saçların üzerinde boya varmydı?, hangi marka ve hangi numara boyaları kullandın. ayrıntılı tarif edersen sevnirim . birde gördügim kadarıyla saçların uzun birer kutu boya yettimi hepsinden 2 şer kutu almaya kalksak yine kuaför hesabına gelir gibime geldi fisfisfis

Saçımda karamel+çikolata kahve vardı diplerim çıkmıştı. üstüne 2 paket palette renk açıcı kullandım.
8.5x2=17TL
2 pakette açık karamel kullandım.O da palette naturals'tan.
6.5x2=13TL
Toplamda 30 vermiş oldum, kuaförüm açıcı da kullanacağı için 70TL istemişti. Ayrıca daha da ucuza mal edilebilir tüp boyayla. Ben açıcı kullandığımdan güvenmedim. Vital karamel+nevacolor altın sarısı aynı renk oluyo.

teşekkür ederim cnm peki nekadar sürelerde beklettin bu boyaları saçında :uhm: rengi gerçekten çok güzel olmuş bundan daha açık tonlarda da boyasak tutarmı

Tatlım eğer saçın boyasızsa ve açıcıyla açarsan tutar. ama boyalı saçı açınca çirkin bir turuncu oluyo kapatır mı bilemem. Süreleri uzun tutmadım üstünde öyle yazıyodu.ışte ısı uygulamayın, folyolamayın, uzun süre bekletmeyin falan. Boyada da açıcı uygulanmış saçı 5-10 dk daha az süre bekletin diyordu ben de öyle yaptım.
45 dk açıcı+20 dk boya

çok teşekkürler canım a.s. malesef boya var saçımda çikolata kahvenin akmış hali suan açık kahve gibi bişey senin saçlarına yakın bir renk elde ederim umarım saçlarım çok yıpranmış durumda yalnız :çok üzgünüm: cesaret eder etmez bende deniycem :a015:

bnde röfle setiyle actım.üstüne sonbahar kızılı boyadım.sacımın en üstünü boyamadan önce tekrar röfle gbi cizgi cizgi acmıştım oralar daha acık renk tuttu.herkes kuaförde yaptırdım sanıyo

Son düzenleme:
dilan saçını çok beğendim iyi tutturmışsun, ama uzaktan çektirdiğin şu 2. resim keşke daha yakından olsaydı...

mlsf cnm baska resm yok simdilik.önce röfleyle actıgım içinn baya kırmızı tuttu =)

imdaat saçım tuttu derken uçlarımın bazı kısımlarında röfle olduğundan aktı, sarardı. ama dipleri turuncumsu karamel akıl verin napıcam ben ya?

imdaat saçım tuttu derken uçlarımın bazı kısımlarında röfle olduğundan aktı, sarardı. ama dipleri turuncumsu karamel akıl verin napıcam ben ya?

boyadıkça oturur bence ama röfleli yerler aktıkça hep dha açık olur benneyaptımki

üzülmeyin. bence saçınızı şimdi boyamaktansa bakım yapın. ılık jojoba yagı filan ki toparlasın saç kendini. nasıl drlar üst üste ameliyata almıyorlar hasta toparlansın diye. sonra bayandıkça oturur saç rengi yerine . ben özellikle zeytin yagı yumurta sarısı öneririm saç için. hem bakımdan 1 gün sonrası boya yapılan saç daha güzel canlı bi renge sahip oluyor.

Arkadaşlar bende yaklaşık 3 senedir siyah saç kullanıorum artık sıkıldım.. Siteden araştirdigim kadarıyla Palette Blond IL1 açıcısını diplere uygulamadıgınız sürece siyah saçı açıormus.. Peki bu işlemi yaptıktan sonra karamel tonları tutturmak için hangi renk boyayla üstüne geçmeliyim.. Yardımcı olursanız sevinirim

nem mrb saçın çok güzel olmuş bende uzun zamandır açık karamel bayatmayı düşünüyorum ama karar vermiş değilim hangi markanın karameli bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…