• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koyu renk akinti

Muhtesem gunes

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2019
133
86
18
44
Merhaba ben 2 senedir bebek istiyorum ama olmadı bu ay adetime 9 gün var ve koyu kahve akinti var ve 1 haftadır kasiklarimda ağrı var yerleşme olabilirmi yardımcı olurmusunuz

Merhaba ben 2 senedir bebek istiyorum ama olmadı bu ay adetime 9 gün var ve koyu kahve akinti var ve 1 haftadır kasiklarimda ağrı var yerleşme olabilirmi yardımcı olurmusunuz
olabilir de yumurtadıgın içinde olabilir ama bi önceki reglinde degişiklik varmıydı canım

Ovulasyon testi yapıyorum bende bir türlü anlamadım bugün sabah sefaf akıntı oldu yumurtlama günüm geçmiş mi oluyor acaba

İnsaAllah hamilesindir canim. Herkeste yerlesme kanamasi olmuyor ama bende de olmustu adetime 9 gun kala idrarimdan sonra 4 5 damla toz pembe akintim olmustu 1 kereye mahsus 3 gun sonra test yaptim pozitif cikti

Back