- 24 Temmuz 2019
- 133
- 86
- 18
- 44
- Konu Sahibi Muhtesem gunes
Merhaba ben 2 senedir bebek istiyorum ama olmadı bu ay adetime 9 gün var ve koyu kahve akinti var ve 1 haftadır kasiklarimda ağrı var yerleşme olabilirmi yardımcı olurmusunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yaptın mı canım .Merhaba ben 2 senedir bebek istiyorum ama olmadı bu ay adetime 9 gün var ve koyu kahve akinti var ve 1 haftadır kasiklarimda ağrı var yerleşme olabilirmi yardımcı olurmusunuz
olabilir de yumurtadıgın içinde olabilir ama bi önceki reglinde degişiklik varmıydı canımMerhaba ben 2 senedir bebek istiyorum ama olmadı bu ay adetime 9 gün var ve koyu kahve akinti var ve 1 haftadır kasiklarimda ağrı var yerleşme olabilirmi yardımcı olurmusunuz
Yok normaldi daha önce ilk defa böyle oluyorolabilir de yumurtadıgın içinde olabilir ama bi önceki reglinde degişiklik varmıydı canım
Yok adetime daha 9 gün varTest yaptın mı canım .
Yok normaldi daha önce ilk defa böyle oluyor
[/QUOTEsaiiiiiBnmde 3 gün var PCO yum kahverengi akıntı geliyo ama kisttir diyomYok adetime daha 9 gün var
İnsaAllah hamilesindir canim. Herkeste yerlesme kanamasi olmuyor ama bende de olmustu adetime 9 gun kala idrarimdan sonra 4 5 damla toz pembe akintim olmustu 1 kereye mahsus 3 gun sonra test yaptim pozitif ciktiMerhaba ben 2 senedir bebek istiyorum ama olmadı bu ay adetime 9 gün var ve koyu kahve akinti var ve 1 haftadır kasiklarimda ağrı var yerleşme olabilirmi yardımcı olurmusunuz
bi umut inşallah hamileliktendir moralini bozma iyi düşün iyi olsun sonucu bizede yazYok normaldi daha önce ilk defa böyle oluyor
Inşallah canım amin insallahbi umut inşallah hamileliktendir moralini bozma iyi düşün iyi olsun sonucu bizede yaz
Malesef bu ay da olmadı haftaya doktora gideceğim randevum var kasım ayına kadar bekle olmassa kasımda gel demişti bakalım doktorum nasıl bir yol takip edecek inşallah umudum diğer aylaraInşallah canım amin insallah
Maalesef bu ay da olmadı haftaya doktoruma gidiyorum kasima kadar bekle olmassa gel demişti bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz dua edin lütfen☹☹bi umut inşallah hamileliktendir moralini bozma iyi düşün iyi olsun sonucu bizede yaz