• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

koyu renk akıntı ve koku

ilaydahey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
kızlar sarı kimi zamanda biraz koyu akıntım oluyo hemde koku var bid idrarımı yaparken yanma oluyo kötü bişey olabilir mi

Canım bi doktora görünsen iyi olur.İdrarını yaparken yanma genelde idrar yolu enfeksiyonlarında görülüyo ama kötü bişey değil bu.Ufak bi tedaviyle geçer bence...

canım merak etme arkadaşlarında deediği gibi idrar yolu enfeksiyonu geçiriyosun şuan. ben çok yaşadım onu tam bir sene çektim diyebilim:(( evlendikten sonra kendimi sıcak tutmadım sanrıım özellikle ayaklarımı o yüzden de 1 sene uğraştım bu dertle. sana tavsiyem sıcak su torbaları varya bir tane onlardan edin ve içine sıcak su doldurarak kasıklarına koy ayaklarının altına koy yani mutlaka kasıklarını ve ayaklarını çok sıcak tut. birde günde 1,5 - 2 litre kadar ılık su tüket bu seni bol bol tuvalete çıkarıcak ve böylece enfeksiyonu atmana yardımcı olucak. bana iyi gelen çok güzel iki ilaç var cipro ve pyeloseptin yanlış yazmadıysam eğer. yani ben enfeksiyon olduğumda bir tane cipro atsam hemen geçerdi. ama bir idrar tahlili yaptırmanı ve dr. bu yönde verdiği ilaçları kullanmanı tavsiye ederim. merak etme çözümü var yani hastalığının:)) allah dermansız dert vermesin insana. sağlıklı günlerrrr:))

idrar yolu iltihabinin en iyi ve dogal cözümünü sogan küründe buldum ben. c vitamini ve antibiyotik oldugunu söylediler soganin. gercekten ise yaradi. rahim filmi sirasinda mikrop kaptigimi düsünüyorum. ama sogan kürüyle bir haftada yok oldu cok sükür.

arkadaşlar bendede vajinal iltihaplanma ve çikolata kisti var.acaba soğan kürü iyi gelirmi.bir de maydanoz suyunu duymustum.ikisi arasında kaldım.ne yapsam?

bu iltihaplanma bendede çok oluyordu. Yün korse giyip bi kaç gece yatınca geçiyordu, sanırım püf noktası belini falan sıcak tutmak. Bide sen sen ol o bölgeni banyoda bile köpük köpük yıkama. Abartmadan yıka geç. Çünkü orada yararlı bakteriler yani floralar oluyormuş ve sabun temizliğiyle ölüyormuş. Bu bakteriler ölüncede iltihaplanma artıyormuş. Ve iç çamaşırlarını asla ütülemeden giyme canım. Ben çok cektim iltihaptan, mantardan ama eskiye nazaran şükür ki biras daha rahatım. Umarım sende rahatlarsın. Geçmiş olsun canım.

arkadaslar maydanoz idrar söktürücüdür. birde misir püskülünü kaynatip icince (tadi güzel en azindan) idrar yolu iltihabina iyi gelio. hani sogan kötü kokuo diyenlere alternatif olsun. ama misir püskülünü 3 gün filan kullaninca acayip akinti yapio ama kisa sürede temizlio. ben cocukken olmustu da yapmistik. cidden tavsiye ederim.
bu arada bildigimiz misir yani. püslkülünü alip 10 dk felan demliosunuz. kokmuo da yani. iciosunuz. ac tok farketmez. devamli kullanim önemli. en az bir hafta icin. sogukken tadi kötü ilikken icin.

Back
X