Saç Rengi ve Saç Boyama koyu renge geçiş

vaveyla_a

kaktüs
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2009
6.066
118
173
.....................................

Eklentiler

• $Resim_107.jpg
    7 KB · Görüntüleme: 105
Son düzenleme:
Su anki sac rengin cok güzel ama degisiklik istiyorsan 6.0 ya da 7.0 numarali renkleri öneririm. 4, 5 bu tonlar cok koyu hatta siyaha yakin tutar. Kolestonun kutusundaki renge hic güvenme derim, bu marka hep bir ton koyu tutar ve resimdekiyle alakasiz olur renk. O resimdeki renk 6.0 koyu kumral tonlarinda. Bir de kutu boyalari degil, igora, loreal majirel, selective gibi profesyonel markalari tavsiye ederim sana.

Bu arada sac rengini nasil elde ettin?

teşekkürler öncelikle :)
ama ama ben o kutuyu istediğim renk olduğu için koydum :) o rengi elde etmek için ne yapabilirim? dediğiniz tonlara bir bakayım bu arada

ewet çok hoş o renkler de ben hamilelik düşünüyorum dipten saç gelirse kötü durmasın diye mecburiyetten boyatıcam ilk hamilelğimde koyu kestane yaptım siyah gibi oldu.. o kadar koyu olsun istemiyorum.. kendi saç rengimi de unuttum çözemiyorum tam ne :)

bu rengi nasıl elde ettin marka ve numarasını yazarmısın

sarı we koyu sarı ile boyuyorum.. karşık bir renk çıkıyor ortaya :) herkes çok beğeniyor

bu arada ben çikolata kahwe aldım koleston köpük boya.. bakalım ne olacak.. umarım kızıl olmam:105::122::120:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…