• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama koyu renge geçiş

vaveyla_a

kaktüs
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2009
6.066
118
173
.....................................

Eklentiler

• $Resim_107.jpg
    $Resim_107.jpg
    7 KB · Görüntüleme: 105
Son düzenleme:
Su anki sac rengin cok güzel ama degisiklik istiyorsan 6.0 ya da 7.0 numarali renkleri öneririm. 4, 5 bu tonlar cok koyu hatta siyaha yakin tutar. Kolestonun kutusundaki renge hic güvenme derim, bu marka hep bir ton koyu tutar ve resimdekiyle alakasiz olur renk. O resimdeki renk 6.0 koyu kumral tonlarinda. Bir de kutu boyalari degil, igora, loreal majirel, selective gibi profesyonel markalari tavsiye ederim sana.

Bu arada sac rengini nasil elde ettin? :31:

teşekkürler öncelikle :)
ama ama ben o kutuyu istediğim renk olduğu için koydum :) o rengi elde etmek için ne yapabilirim? dediğiniz tonlara bir bakayım bu arada

ewet çok hoş o renkler de ben hamilelik düşünüyorum dipten saç gelirse kötü durmasın diye mecburiyetten boyatıcam :( ilk hamilelğimde koyu kestane yaptım siyah gibi oldu.. o kadar koyu olsun istemiyorum.. kendi saç rengimi de unuttum çözemiyorum tam ne :)

selam:3:
şu an böyle bir renk saçım.. koyu olsun istiyorum ama siyah yada koyu kahve değil.. kızıllık olmaması için hangi tonlar olabilir?? çikolata kahve istedim ama kızıl olur diyorlar.. bu rengi kendim imal ettim :) koyu renge geçişi kendim yapabilir miyim kuoföre gitmeden

bu rengi nasıl elde ettin marka ve numarasını yazarmısın:21:

sarı we koyu sarı ile boyuyorum.. karşık bir renk çıkıyor ortaya :) herkes çok beğeniyor

bu arada ben çikolata kahwe aldım koleston köpük boya.. bakalım ne olacak.. umarım kızıl olmam:105::122::120:

Back