Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu kumraldan açık kumrala nasıl dönebilirim? Fikri olan var mı kızlar ?

mavidenizz_24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
102
25
98
40
Kızlar hepinizin fikir ve önerilerini çok önemsediğimden ilk size danışmak istedim. Saçlarımın rengi koyu kumral ince telli. Açık kumrala boyamak istiyorum. Kuaför fobim olduğu için evde kendim boya yapacam:) Tavsiye ettiğiniz boya rengi markası var mı? Saçlarımın ana rengi koyu olduğundan tereddütte kaldım açıcı asla kullanmak istemiyorum. Benim gibi koyu kumraldan açığa dönen varmı ki?

saçında boya yoksa koyu kumral dediğin saçının kendi rengi ise direk istediğin rengi alıp boya ilk boyamada istediğin sonucu elde edemeyebilirsin ama zamanla dip boyası gelip saçını boyadıkça renk oturur. ben neredeyse tüm saç boyası markalarını denemişimdir. ben denemediysemde annemde tecrübe etmişizdir saçları beyaz olduğu için sürekli ben boyuyorum annemin saçını. en iyi marka bence koleston. en son koleston natural serisinden kumral karamel rengine boyadım 7.30 tavsiye ederim. eğer saç rengin inatçı değilse mutlaka tutar benim öyle koyu kumral saçlarım ana saç rengime sarı hariç ne boyasam tutuyor. sarıda da bakır gibi bir renk oluyor.

Mrb bende karamel kumral boyamak istiyorum ama kararsız kaldım bir foto koyabilir misiniz çok merak ettim nasıl bir renk olduğunu yardımcı olursanız sevinirim :)

Mrb bende karamel kumral boyamak istiyorum ama kararsız kaldım bir foto koyabilir misiniz çok merak ettim nasıl bir renk olduğunu yardımcı olursanız sevinirim :)

şuan bunun üstüne bir daha boyadım daha açık bir renk oldu.

Eklentiler

• $1.jpg
    21,7 KB · Görüntüleme: 796
Ya aslında saçımda eskiden çok işlem vardı yıpranmıştı ama uzun bi süre dokunmadım araya renk attım ama tüm saçıma dokunmadım. Yeni evlendim düğün kına v.s. derken saçlarımı yıprattılar saçım ince telli çokta dökülüyor bulunduğum memleketin havasına suyuna alışamadı. Boya belki iyi gelir diye düşünerek başkoydum bu yola :) tek istediğim açık kumral tonu elde etmek. Ama saçıma zarar vermeden. Acaba açık kumral doreye boyasam nasıl bir şeyle karşılaşırım ?

açık kumralla saçın şuan olan renginden daha açık olmaz eğer rengini açmak istiyorsun açık sarı ,çok açık sarı,platin sarıya boyamalısın ve eğer evde boyayacaksan saçın kirliyken saçına yağ sürüp üstüne boya sür daha az yıpranır bence.eğer saçında kına varsa üstüne açık renk tutmaz.kına varsa sadece siyah renk olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…