• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu kumral ve Açık kumral karışımı nasıl olur sizce ?

YudumEr

Hayallerde olmasaa
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
370
12
26
İstanbul
Merhabalaaarr (:
2 ay önce kadar saçlarımı nevacolor balköpüğü ve fındık kabugu karışımına boyadım, aktıkça tatlı bir sütlü kahve gibi oldu ama sanırım balköpüğünden dolayı turunculuklar var bu yüzden pekte hoşuma gitmiyor..
Şimdi koyu kumral ve açık kumralı karıştırmayı düşünüyorum nasıl olur sizce? yada fındık kabugu ve açık kumralı karıştırmak istiyorum çokta koyu bir ton istemiyorum karar veremedim fazlada anlamıyorum zaten o yüzden fikrinize ihtiyacım var (:

Son düzenleme:
Merhabalaaarr (:
2 ay önce kadar saçlarımı nevacolor balköpüğü ve fındık kabugu karışımına boyadım, aktıkça tatlı bir sütlü kahve gibi oldu ama sanırım balköpüğünden dolayı turunculuklar var bu yüzden pekte hoşuma gitmiyor..
Şimdi koyu kumral ve açık kumralı karıştırmayı düşünüyorum nasıl olur sizce? yada fındık kabugu ve açık kumralı karıştırmak istiyorum çokta koyu bir ton istemiyorum karar veremedim fazlada anlamıyorum zaten o yüzden fikrinize ihtiyacım var (:

Bal köpüğü açık bir renk olduğu için turunculuk yapmış olabilir ama fındık kabuğu da hafif kızıllık içeren bir renk gibi. o yüzden açık kumral fındık kabuğu karışımı da çözüm olmayabilir.

Back