Saç Rengi ve Saç Boyama koyu kumral olan doğal saç rengimi nasıl 2-3 ton kırarım?

Almira35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2008
143
2
96
38
- Yurtdışı
merhaba kızlar!!koyu kumral olan saçlarımın rengini açık küllü kumral ya da küllü kumral yapmak istiyorum,fakat açarkende kızıllaşır diye çok korkuyorum..saçlarım balyajlıydı, 5 parmak kadar uzadı.yani şuan yarısı balyajlı yarısı kendi saçım.artık dip balyaj yaptırmak istemiyorum,onun yerine dip rengini kırmak istiyorum.hem o şek,lde daha doğal durur.koyu kumral olan saç kızıllaşmadan hangi boyayla açılır,tecrübesi olan var mı bu konuda??

bana yurt dışından kuzenin sprey boya getirmişti duştan sonra saç ıslakken sıkıyorsun ve saç kurutma makinesiyle kurutuyorsun bir kaç boyamadan sonra saç tonunu kırıyo dogal duruyo yani sana ondan lazım aslında ama malesef türkiyede bulunmuyo aramadıgım delik kalmadı

canım ben bal ve zeytinyağını karıştırıp maske yaptım saçıma streç filmle sardım üzerine havlu sardım sıcak tutsun diye, doğal koyu renk saçlarımın rengi biraz açıldı hem de yumuşacık oldu. ama bunu 3-4 kez uygulamak gerekiyo. ben saç boyasından pek anlamıyorum ama sanki çikolataya doğru dönüyo saçımın rengi. ben de boyamaktan korktuğum için denedim bunu

sağolun önerileriniz için kızlar,cila şeklinde boya yapsam nasıl olur?acaba 9.1 i sulandırıp saç diplerime sürsem kızıllaşmadan rengini kırar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…