Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu Kumral istiyorum. Ltfen yardm!!

dirmit

Kalbim Hep Seninle
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
1.640
0
116
Diğer
arkadaşlar, benim saçlarım suan sarı evde koyu kumrala boyamak istiyorum kendi saç rengim koyu artık sarıdan vazgeçtim açtırarak boyatıyorum o da mahvediyor saçlarım şuan çok kötü durumda çok yıprandı o kadar bakım yapıyorum ama doğal saçımla arasında mütiş bir fark var dokunduğumda kendimi iyi hissedemiyorum bitürlü saçlarım siyah 1,5 cm uzadı açmadan evde koyu kumrala boyasam tutarmı güzel bir sonuç alırmıyım kızıllık dorelik olurmu arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim tecrübelerinize ihtiyacım var şimdiden çoook teşekkürler:enbuyukkk:

canım bende senin gibi saçlarımın çok çabuk uzamasından şikayetçiyim. 4 yıl kadar röfle kullandım saçımda + saçlarım koyu kahve çok sık boyatmam gerekiodu. bi gün esti gittim kuaföre çikolata kahve boyattım herkes çok beğendi. bi süre o rengi kullandıktan sonra Capri rengine boyadım şimdi değiştirmeyi asla düşünmüorum. Ama sana tavsiyem mutlaka bi kuaförde ilk defa boyat sonra pişman olabilirsin..

merhaba,

sacini acik sarisindan koyuya boyamakta falza bir yanlis yapmak mümkün degil, rengini koyuda sarisin yapmak istesen kuaföre git derim ama bu ters durumda hic birsey olmaz cok koyu yapma cünki sonra sok :1shok: olursun :1rolleyes:

istesen kumral kahve yada arkadasin dedigi gibi shoko yap güzel cikar

ben kuaförüm benim isim bu :dance:

Pakizecim cnm ya madem kuaförsün benim başlıgıma da bir bak yardım istiyorum.
Fikirlerine ihtiyacım var...

teşekkürler yorumun için bende çikolata kahve aldım kullanmadım vazgeçtim ama güzel bir renk seçeneklerim arasında yinede capri rengini bilmiyorum ama araştırıp bakarım kuöförlere artık güvenmiyorum canım ya ilk önce fikir edinmek istedim yinede kuföre gidebilirim aslında kuförlerle anlaşmak biraz zor doğrusu ...

canım teşekkürler ilgilendiğin için saçımı çok koyu yapmak istemiyorum zaten sarıdan bir anda çok koyu tona geçersem senin dediğin gibi aynen şok olurum koyu kumral yada kumral istiyorum kendi saç rengim koyu 40 gün oldu boyatalı 1,5 cm uzadı sarı kısımlar tutar ama kendi saç rengimim üstüne tutarmı koyu kumral boyasam onu öğrenmek istiyorum kuöförler bu işin uzmanı tabiki yardımcı olursan sevinirim ...

tuar canim. hem 1,5 cm de farkina bile varmassin tutmasa (cok düsük ihtimal) bile

arkadaşlar aranızda saçlarını koyu kumrala boyayan hiç kimse yokmu,tonu nasıl oluyor çok mu koyu? güzel bir renk mi ?sarıdan sonra bu rengi kulllanabilirmiyim düşüncelerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim ...

canım benim durumumda aynı seninkine benziyodu koyu kumrala boyadım simsiyah bir renk oldu şu an 1 ay geçti açıldı biraz ama yinede ilk bakışta siyah gibi duruyo bence doğru karar ver

teşekkürler arkadaşlar evet doğru karar vermem gerek pişman olmak istemiyorum koleston 7/0 kumral boyasam nasıl olur acaba? kendi saç rengim koyu korkuyorum kızıllık dorelik olur diye açmadan direk boyicam kumral ile güzel bi sonuç alırmıyım arkadaşlar?:enbuyukkk:

cnm kızıllık istemiyorsan küllü kumral boya derim ben kumral saçları sarı saçtan daha çok beğeniyorum yakışır umarım sana da diplerin tutar ama koyu turar cnm uçlar daha açık olur o da çok problem olmaz dipler açık olduğunda daha kötü oluyor çünkü...

teşekkürler arkadaşlar bi de kuaföre danışıp öyle karar vericem opuyorumnanaktan

Cnm siyah kızıl yansımalı olan saclarımı belki biraz acılır kahveye döner diye koyu kumrala boyadım biraz önce simsiyah oldu gene, dikkatine...
İşte boyamda bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…